ΜΟΔΑSHOPPINGΣτα H&M θα βρεις όλα τα must have items για τις καλοκαιρινές...

Στα H&M θα βρεις όλα τα must have items για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Το καλοκαίρι είναι εδώ, ο καιρός ζεσταίνει και οι διακοπές πλησιάζουν. Οι ξέγνοιαστες στιγμές σε ελληνικά νησιά και όχι μόνο διαγράφονται στον ορίζοντα και εμείς ανυπομονούμε πολύ. Στις περισσότερες από εμάς όμως, λείπει κάτι βασικό για να είμαστε πανέτοιμες…μια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα!

Οι περισσότερες γυναίκες όταν βρισκόμαστε μία ανάσα μακριά από τη στιγμή που θα ολοκληρώσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας και θα φτιάξουμε τη βαλίτσα των διακοπών μας δυσκολευόμαστε περισσότερο να δημιουργήσουμε looks για την καθημερινότητα μας.

Επιβάλλεται λοιπόν μία άμεση και γρήγορη ενδυματολογική ανανέωση! Μία επίσκεψη στο αγαπημένο Η&Μ κατάστημα της οδού Λήδρας, είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να ξεχωρίσουμε μερικά από τα κομμάτια που αξίζουν σίγουρα μία θέση στην βαλίτσα των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Επίσης και στο e-shop της H&M μπορούμε να βρούμε τα πάντα, από φορέματα μέχρι καλοκαιρινά αξεσουάρ, ενώ η καλοκαιρινή συλλογή της H&M αποτελείται από τα key pieces που ψάχνουν όλες οι γυναίκες για να μπουν κατευθείαν σε summer mood.

Η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σε μερικά καλοκαιρινά φορέματα. Λινά και λεπτά υφάσματα, χαρούμενα και έντονα χρώματα και αέρινες γραμμές είναι ό,τι χρειάζεστε αυτό το καλοκαίρι για να είστε κομψές.

Give me tops! Κίτρινο pastel, baby blue, λευκά και floral tops είναι μερικές από τις πιο καλοκαιρινές αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε για να φορέσετε πάνω από το denim παντελόνι σας. Τα λινά ή μεταξωτά υφάσματα μάλιστα θα σας βοηθήσουν να νιώθετε άνετα ακόμα και αν έχει πολύ ζέστη.

Ένα μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό σε μαύρη απόχρωση είναι από τα must αυτού του καλοκαιριού αλλά και κάθε καλοκαιριού.

Ωστόσο, διαχρονικά είναι και τα μπικίνι σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις οι οποίες σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση.

Εκτός από τα μαγιό, που είναι και οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού, χρειαζόμαστε και τα απαραίτητα καφτάνια, σανδάλια αλλά και αξεσουάρ. Φουλάρια και ψάθινα καπέλα γίνονται οι καλύτεροι μας φίλοι, για όλες εμάς που θέλουμε να ξεχωρίσουμε ακόμα και στις διακοπές μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS