ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣ8 fashion girls μας δείχνουν τα πιο stylish μαγιό για φέτος, από...

8 fashion girls μας δείχνουν τα πιο stylish μαγιό για φέτος, από τη νέα συλλογή TEZENIS!

Η Tezenis παρουσιάζει τη νέα SS23 beachwear συλλογή!

Ακτές με λευκή άμμο, τα κύματα του ωκεανού που φωτίζονται από το πρώτο φως της αυγής, το αγαπημένο σας τραγούδι ως το soundtrack για ονειρεμένες διακοπές στις Μπαχάμες.

Αυτή είναι η ιδέα πίσω από τη νέα συλλογή beachwear SS23 της Tezenis: νεανική, ανέμελη και ευέλικτη, με τα μοντέλα να μας ταξιδεύουν μέσω της φαντασίας.

Family 13 017 Digital R1

Μια παλέτα γεμάτη απαλές αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση και τα κλασικά καλοκαιρινά χρώματα. Μια αληθινή αναδρομή στη δεκαετία του 2000, επιστρέφοντας στις beachwear προσφορές του brand, στις παραλίες του νησιού Χάρμπορ.

16 030 Digital R2

Πιο δημοφιλής από ποτέ, η τάση Y2K συναντά το «back to basics» concept, για μια καλοκαιρινή αναβίωση που χαρακτηρίζεται από παστέλ τόνους, καθαρές γραμμές και έντονα, αλλά ποτέ υπερβολικά, μοτίβα.

12 140 Affissione R2

Πρώτα απ’ όλα, το animal print, που το brand λανσάρει τόσο σε zebra – σε συνδυασμό μαύρου και κίτρινου – όσο και στο διαχρονικό snake print, αυστηρά σε αποχρώσεις του πράσινου. Υπάρχουν επίσης αρκετές επιλογές όσον αφορά την εφαρμογή, με επιλογή ανάμεσα σε άνετα ολόσωμα και μοντέρνα μπικίνι, που γίνονται ακόμα πιο ευέλικτα με κλασικά δεσίματα.

Family 10 067 Digital R1

Σε αντίθεση με τα μοτίβα, η Tezenis παρουσιάζει το αστραφτερό, σούπερ γυαλιστερό ύφασμα και με βρεγμένο εφέ. Με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, παρουσιάζεται στα φρέσκα και trendy χρώματα του baby blue και του pearl grey.

15 176 Affiissione R3

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη κλασική-ρετρό επιλογή για τους λάτρεις της απλότητας. Από μοντέλα με κομψές γραμμές και παστέλ αποχρώσεις μέχρι απόλυτα κλασικά σχέδια όπως το houndstooth, ένα must-have μοτίβο για μια νότα glamour ακόμα και στην παραλία. Η δυναμική, παιχνιδιάρικη διάθεση που έχουν τα κρόσσια είναι πάντα παρούσα και μπορεί να βρεθεί ξανά φέτος σε δύο επιλογές: στο τρίγωνο crochet, με λεπτομέρειες από κοχύλια ή στο ρομαντικό σετ με ασορτί floral παρεό.

03 612 Digital R2

Κι αν το καλοκαίρι είναι επίσης για να μοιραζόμαστε χαρούμενες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάμε, η Tezenis ολοκληρώνει τη συλλογή με ασορτί κομμάτια για όλη την οικογένεια. Άντρες, γυναίκες και παιδιά μπορούν τώρα να φορέσουν τα αγαπημένα τους, μοδάτα μοτίβα για ένα matchy-matchy καλοκαίρι.

Beachwear 04 013 Digital R1

tezenis

Τα μαγιό που επέλεξαν φέτος από την TEZENIS αγαπημένα fashion girls:

2 12
Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη
2 5
Ανδρεάνα Φραγκούδη
2 7
Ειρήνη Καραντώνη
2 5
Άντρεα Κυριάκου
1 1 1
Κάλια Ελευθερίου
1 1
Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS