ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣ10 fashion girls σου δείχνουν πως να βγάλεις τις πιο cool ανοιξιάτικες...

10 fashion girls σου δείχνουν πως να βγάλεις τις πιο cool ανοιξιάτικες φωτογραφίες 

Ιδέες για τις πιο stylish φωτογραφίες στο instagram με λουλούδια.

To Instagram είναι ένα μέσο που σε απασχολεί καθημερινά. Θέλεις να βελτιώνεις το feed σου και να παίρνεις πολλά likes. Μια έξυπνη λύση που μπορεί να σου φέρει πολλούς followers είναι να ανεβάζεις φωτογραφίες ανάλογα με την εποχή.

Αυτή την περίοδο λοιπόν μπορείς να δημοσιεύσεις φωτογραφίες με θέμα την άνοιξη. Τα λουλούδια είναι κάτι που λατρεύουμε να βλέπουμε σε φωτογραφίες  και είναι μία τάση που φαίνεται έχουν αγαπήσει και αρκετές γυναίκες του νησιού μας.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες που ανεβάζουν κατά καιρους αγαπημένα insta girls, παρουσιάστριες και γνωστές επώνυμες και διαπιστώσσαμε ότι επιλέγουν να βάλουν στις φωτογραφίες τους όμορφες πινελιές από λουλούδια.

Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ γιατί τέτοιου είδους φωτογραφίες δίνουν έναν άλλον αέρα σε ένα προφίλ, έτσι αν θέλεις να βλετιώσεις το feed του instagram σου, τότε μπορείς να εμπνευστείς από τις πιο κάτω γυναίκες και τον τρόπο που ποζάρουν. 

Πάντως δεν είναι αναγκαίο να κρατάς τα λουλούδια, αλλά γενικότερα να υπάρχουν κάπου μέσα στο πλάνο σου, σίγουρα θα δώσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα όπως και αν το κάνεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS