ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΆντρεα Νικολάου-Παναγή: Συνδύασε το πορτοκαλί κοστούμι με τον πιο chic τρόπο

Άντρεα Νικολάου-Παναγή: Συνδύασε το πορτοκαλί κοστούμι με τον πιο chic τρόπο

Επιτέλους η Άνοιξη μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και το σίγουρο είναι πως ανυπομωνούμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας χρώματα.

Aπό τη μία τα παιχνιδιάρικα παστέλ, με το λιλά να πρωταγωνιστεί, δίνουν στα looks ισόποσες δόσεις ρομαντισμού και mainstream vibes, από την άλλη το πράσινο με τις πιο ιδιαίτερες και σοφιστικέ αποχρώσεις του επιβεβαιώνει την κυριαρχία του, ενώ φυσικά τα neutrals και το χρώμα της άμμου είναι η διαχρονική επιλογή για κάθε καλοκαίρι.

Παράλληλα, οι designers είχαν δείξει ήδη από την περσινή σεζόν τη διάθεσή τους να ζεστάνουν την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή παλέτα με θερμά χρώματα.

Έτσι, το ζωηρό κόκκινο, το φούξια, το γεμάτο ροζ και φυσικά το γλυκό πορτοκαλί ξεκίνησαν να εμφανίζονται δυναμικά ήδη από πέρυσι, συμφιλιώνοντας τις fashionista ακόμη και με τις πιο έντονες εκδοχές τους που ίσως δίσταζαν να φορέσουν.

Η Άντρεα Νικολάου Παναγή, βρέθηκε στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο για το bachelorette της και δημιούργησε τα πιο in looks για αυτή τη σεζόν. Αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς είναι το full orange κοστούμι που επέλεξε το οποίο συνδύασε με μαντήλι στα μαλλιά και δημιούργησε ένα ανοιξιάτικο outfit.

Andreanicolaoupanayi 277821760 952933335242262 4560755142309840761 N

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS