ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΑυτά είναι τα μαγιό που επιλέγουν για φέτος οι πιο διάσημες influencers

Αυτά είναι τα μαγιό που επιλέγουν για φέτος οι πιο διάσημες influencers

Αγαπάμε καλοκαίρι, λατρεύουμε θάλασσα και οι περισσότερες από εσάς θα έχετε ήδη ξεκινήσει  τις πρώτες βόλτες στις παραλίες, ενώ οι πιο τολμηρές θα κάνατε και τις πρώτες βουτιές!

Αυτό που ψάχνεις το τελευταίο διάστημα πολύ, είναι το μαγιό που θα επιλέξεις για φέτος και σε περίπτωση που είσαι σε αναζήτηση και θες μία βοήθεια εμείς είμαστε εδώ να σου δώσουμε αμέτρητες ιδέες. 

Ολόσωμα, bikini, μονόχρωμα, με σχέδια ή χωρίς, οι επιλογές για ένα ακόμη καλοκαίρι πάρα πολλές, ενώ καλύπτουν όλα τα γούστα και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεσαι μία extra βοήθεια.

Πάντως φέτος βλέπουμε αρκετά bikini τόσο σε έντονα χρώματα όσο και πιο γήινους τόνους. Επίσης πολλές ψηφίζουν και φέτος ολόσωμο μαγιό με εντυπωσιακά κοψίματα. Όπως θα δείτε είναι τάση η minimal γραμμή αλλά και μαγιό με sexy κόψιμο στο ντεκολτέ.

Έντονο κίτρινο, πορτοκαλί είναι από τα χρώματα που θα φορεθούν πολύ όπως και τα μαγιό με λουλούδια που μας θυμίζουν κάτι… από Χαβάη.

Ανάλογα με τα γούστα που έχει η καθεμία αλλά και το σώμα της, μπορεί να επιλέξει αυτό που την κάνει να νιώθει πιο όμορφα και άνετα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS