ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣOrange is the new black! Φόρεσε το χρώμα του καλοκαιριού όπως τα...

Orange is the new black! Φόρεσε το χρώμα του καλοκαιριού όπως τα αγαπημένα μας κορίτσια

Μπορεί η Pantone να ανακύρηξε ως αποχρώσεις της χρονιάς το απαλό γκρι και το φωτεινό κίτρινο, αλλά η παλέτα των trending χρωμάτων στην αγορά παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία.

Aπό τη μία τα παιχνιδιάρικα παστέλ, με το λιλά να πρωταγωνιστεί, δίνουν στα looks ισόποσες δόσεις ρομαντισμού και mainstream vibes, από την άλλη το πράσινο με τις πιο ιδιαίτερες και σοφιστικέ αποχρώσεις του επιβεβαιώνει την κυριαρχία του, ενώ φυσικά τα neutrals και το χρώμα της άμμου είναι η διαχρονική επιλογή για κάθε καλοκαίρι.

Παράλληλα, οι designers είχαν δείξει ήδη από την περσινή σεζόν τη διάθεσή τους να ζεστάνουν την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή παλέτα με θερμά χρώματα.

Έτσι, το ζωηρό κόκκινο, το φούξια, το γεμάτο ροζ και φυσικά το γλυκό πορτοκαλί ξεκίνησαν να εμφανίζονται δυναμικά ήδη από πέρυσι, συμφιλιώνοντας τις fashionista ακόμη και με τις πιο έντονες εκδοχές τους που ίσως δίσταζαν να φορέσουν.

Παρακάτω, δείτε πως τα αγαπημένα μας fashion girls του νησιού δημιούργησαν τους πιο καλοκαιρινούς πορτοκαλί συνδυασμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS