ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣSarah Jessica Parker: Μας έπεισε να φοράμε αυτά τα jean παντελόνια όλο...

Sarah Jessica Parker: Μας έπεισε να φοράμε αυτά τα jean παντελόνια όλο τον χειμώνα

Εάν προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε μία λίστα με τους λόγους για τους οποίους λατρεύουμε το στιλ της Sarah Jessica Parker είναι σίγουρο πως θα ήταν αρκετά μεγάλη. Η ηθοποιός είναι ένα από τα αγαπημένα μας style icons, ενώ μας ενθουσιάζουν τα looks που επιλέγει να φορέσει τόσο στο κόκκινο χαλί  όσο και στις street style εμφανίσεις της. Ακόμα και αν έλεγε κανείς πως τα formal σύνολα της μας ενθουσιάζουν περισσότερο, η αλήθεια είναι πως κάθε casual look της μας υπενθυμίζει ποια κομμάτια δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από τη γκαρνταρόμπα μας.

Ακριβώς αυτό συνέβη και με αυτό το look της, στο οποίο έχει συνδυάσει ένα skinny denim παντελόνι με μία μπλούζα φούτερ, ένα βελούδινο σακάκι και ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες. Αυτή της η εμφάνιση μάλιστα μας έκανε να θέλουμε να ανανεώσουμε τη συλλογή με τα jean παντελόνια μας. Ένα skinny jean παντελόνι άλλωστε ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, κάνει τα πόδια μας να φαίνονται πιο αδύνατα και ψηλά, ενώ είναι ιδανικά για αυτή την εποχή καθώς ταιριάζουν τέλεια με τα oversized πουλόβερ μας.

Εάν θέλετε λοιπόν να αντιγράψετε και εσείς το look της Sarah Jessica Parker, συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά skinny jean παντελόνια και σας τα παρουσιάζουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS