ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣSpring/Summer 2023: 8 τάσεις - κλειδιά στη μόδα της εποχής

Spring/Summer 2023: 8 τάσεις – κλειδιά στη μόδα της εποχής

Τολμήστε, πειραματιστείτε, αναδείξτε τη γοητεία και την προσωπικότητά σας. Οι σχεδιαστές, σας προτείνουν. Ιδού μερικές από τις κυρίαρχες τάσεις αυτή τη σεζόν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

  1. The Cargo style

Ρούχα με μεγάλες, εξωτερικές τσέπες, ιμάντες αλεξίπτωτου να κρέμονται και επιπλέον επένδυση να σας κρατούν έτοιμες για δράση. Η έννοια της… πρακτικότητας και της λειτουργικότητας απασχόλησε πολύ τους σχεδιαστές αυτή τη σεζόν και το cargo style, μια από τις τάσεις – κλειδιά της σεζόν, απέκτησε νέα αίγλη. Τσέπες παντού! Προσωπικά, μας αρέσει πολύ! Utilitywear, λοιπόν! Εσάς πόσες τσέπες έχει το pants σας;  2.   Flapper GirlsΤα κρόσσια ήταν πάντοτε από τα αγαπημένα στοιχεία των σχεδιαστών. Έτσι κι αυτή τη σεζόν, έχουν την τιμητική τους. Και δεν είναι καθόλου bohemian αυτή τη φορά, ούτε και western αισθητικής, που ίσως πολλές από εμάς να τα έχουμε συνδεδεμένα. Αέρινες, απελευθερωμένες σιλουέτες που εκπέμπουν δυναμισμό, glam και θηλυκότητα.

Sacai

  1. Neo-Minimalism

Ουδέτερες παλέτες, λιτές γραμμές, άνεση, κομψότητα. Αλλιώς, μια ωδή στην παντοτινή – αφτιασίδωτη- γοητεία. O super model μινιμαλισμός των 90’s, επέστρεψε δυναμικά.

House Of Dagmar

4.   Its All in the Hips

Θηλυκά και φεμινιστικά από κάθε άποψη. Panniers και κρινολίνα επέστρεψαν, άλλοτε με θεατρικό και μυστηριώδη τρόπο κι άλλοτε σε πιο μοντέρνες εκδοχές, για να τονίσουν τους γοβούς μας.

Del Core

  1. Reveal the Body

Dramatic maxi τουαλέτες (με κουκούλες, που ήταν το αγαπημένο look της Grace Jones ή χωρίς), διαφανή υφάσματα ή μη, στενές γραμμές ή πιο χαλαρές… Το σώμα αγκαλιάζεται και αναδεικνύεται σε κάθε εκδοχή. Και αυτό είναι από μόνο του σέξι!

Caroline Hu Ready To Wear Fashion Show Collection Spring Summer 2023, Runway Look #002 Paris Fashion Week.

  1. New Era

Υλικά, όγκοι, σχήματα και υφές που παραπέμπουν, άλλοτε σε μια νέα, ψηφιακή εποχή και άλλοτε σ’ έναν νέο κόσμο, που γεννιέται μετά από ολική καταστροφή. Δυνατές και τολμηρές εμφανίσεις.

Dolce & Gabbana

  1. Flowers

Ανθίστε! Ρούχα που μοιάζουν με πανέμορφους, ολάνθιστους κήπους, έντονα χρώμα και μοτίβα απ’ άκρη σ’ άκρη. Σταθερή, κλασική αξία, αγαπημένη σε κάθε σχεδιαστή.

Dries Vannoten

  1. Born To Ride

Το δερμάτινο τζάκετ που παραπέμπει σε αγώνα μοτοκρός ή σε οδηγό της Formula 1, είναι, ως αξεσουάρ, all time classic! Και ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των σχεδιαστών, αυτή την Άνοιξη. Υιοθετήστε το για cool, δυναμικές, σέξι εμφανίσεις. Συνδυάζεται ποικιλοτρόπως.

Gucci

Mple

ΟΜΙKRON τεύχος 299

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS