ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣTα 4 χρώματα μας κάνουν να ανυπομονούμε (σχεδόν) για το φθινόπωρο

Tα 4 χρώματα μας κάνουν να ανυπομονούμε (σχεδόν) για το φθινόπωρο

Mπορεί εμείς να είμαστε ακόμα σε διάθεση διακοπών -ή να μπαίνουμε τώρα σε διάθεση διακοπών- αλλά οι βιτρίνες των καταστημάτων, όπου ήδη ποζάρουν τα κομμάτια της νέας σεζόν,μας υπενθυμίζουν ότι το φθινόπωρο δεν αργεί. Τα υπέροχα χρώματα ωστόσο των ρούχων και αξεσουάρ μας προδιαθέτουν για μια εποχή χωρίς τη συνήθη μελαγχολία της: Η παλέτα τους είναι τόσο ζωντανή, τόσο φωτεινή, που θα τη ζήλευε και η άνοιξη.

Τέσσερα κορίτσια που αγαπάμε το στυλ τους μας δείχνουν τέσσερις χρωματικές τάσεις που λειτουργούν σαν φυσικά αντικαταθλιπτικά. Που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το φθινόπωρο – σχεδόν, δηλαδή. Αποχρώσεις που παραπέμπουν στην αναγέννηση της φύσης και όχι στα πεσμένα φύλλα και τα πρωτοβρόχια, που ξεγελούν το μάτι ότι σε λίγο θα αρχίσουν να ανθίζουν τα λουλούδια.

Αυτά είναι τα χρώματα του φθινοπώρου:

1. Κίτρινο του πεπονιού. Γλυκό, κολακευτικό, ταιριάζει απόλυτα με τα γήινα χρώματα αλλά και με πιο ζωηρές αποχρώσεις όπως το ροζ και το λιλά.

2. Σκούρο μοβ. Μια πινελιά που η αλήθεια είναι όμως ότι δεν ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας. Δοκίμασε και πιο ανοιχτούς τόνους του, όπως το λιλά.

 

3. Φλούο χρώματα. Τα χρώματα των πάρτι των 90s επέστρεψαν το 2018. Φέτος το καλοκαίρι συνεχίζουν να κυριαρχούν και όπως φαίνεται θα μας ακολουθήσουν και το φθινόπωρο, γεμίζοντας με φωτεινές πινελιές τα λουκ και τη διάθεσή μας. Δείχνουν υπέροχα σε ζεστά υφάσματα πολυτελείας όπως το μετάξι και το κασμίρι.

4. Πράσινο του χορταριού. Παραπέμπει σε απέραντα λιβάδια και είναι ένας από τους λίγους τόνους που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και που μπορούν να ενταχθούν ακόμα και σε ένα συμβατικά χειμωνιάτικο ντύσιμο, όπου κυριαρχούν οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις.

View this post on Instagram

ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ 2019🤗 Λίγο πιο ευλογημένη, λίγο πιο ευτυχισμένη, λίγο πιο τυχερή, λίγο πιο κολλημένη στο κινητό να απαντάω σε μηνύματα και τηλεφωνήματα… σε ένα αγώνα δρόμου για να ανταποδώσω όλα τα όμορφα που πήρα, ούσα πατωμένη στην ΑΓΑΠΗ που εισέπραξα, φορώντας ένα χαμόγελο πλατύ… έτσι με βρίσκουν οι δυο μετα-γενέθλιες μέρες, πλημμυρισμένη από φως! Γιατί είμαι ακόμα υγιής σε σώμα και ψυχή και δύναμαι να μοιράζομαι συναισθήματα και στιγμές με πλάσματα που μου χαρίζουν ήλιο κι αέρα. Γιατί μία προς μία η κάθε ευχή που δέχομαι είναι για μένα σπουδαίο πράγμα, όσο τετριμμένο κι αν αυτό θεωρείται. Γιατί δεν ξέρω να ψάχνω φαντάσματα και συνομωσίες πίσω από τις λέξεις, και γιατί πιστεύω στη γνησιότητά τους και στα καλά αισθήματα που φέρει ο κάθε άνθρωπος, έστω κι αν αυτά κάποτε μολύνονται από κατάλοιπα πληγών της ψυχούλας μας. Γιατί όταν ακούω το «σ’αγαπώ» εύκολα το αγοράζω, αφού κι εγώ όταν το λέω το αισθάνομαι στ’αλήθεια. Γιατί παραμένω μια ρομαντική μόνιμη κάτοικος του «ροζ συννεφακίου 17» και ποσώς ενοχλούμαι αν περνιέμαι για αφελής. Γιατί, ανεξαρτήτως της υπέρμετρης ευαισθησίας που κουβαλώ στις πλάτες μου, εξακολουθώ να πατάω γερά τα πόδια μου στη γη και ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω, να αποκρούω τα πυρά και να χαράζω καινουριους δρόμους. Γιατί έχω πλάσματα που αντέχουν να με ακολουθούν στα όμορφα και στα άσχημα, στη λάμψη ή στα σκοτάδια μου, στην τρέλα, στον παραλογισμό, στα πάθη, στην ανάγκη, στην ανυπότακτη υπερβολή μου. Γιατί πολύ απλά δεν είναι λίγο πράγμα η ζωή και το μόνο δεδομένο είναι πως δεν είναι δεδομένη! Όλα αυτά τα ουσιαστικά εύχομαι να μπορούμε όλοι να τα ζούμε! Σας ευχαριστώ μόνιμοι ή περαστικοί άνθρωποι της ζωής μου!!! Θα προσπαθήσω και φέτος να μην αφήσω ούτε μια ευχή αναπάντητη!❤️ #birthday #blessed #thankful #thankyou #cheerstoanotheryear

A post shared by Marina Philippidou Theocharous (@marphilippidou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS