ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣUnderboob bikini: Η νέα τάση στα μαγιό που λατρεύουν οι διάσημες

Underboob bikini: Η νέα τάση στα μαγιό που λατρεύουν οι διάσημες

Είναι ίσως το πιο μικροσκοπικό μαγιό που θα δούμε φέτος.

Οι τάσεις στα μαγιό αλλάζουν κατά την πάροδο του χρόνου. Τα τελευταία χρόνια το πανόμεσο μπήκε στη ζωή μας και από ότι φαίνεται να μείνει για τα καλά. Όσον αφορά το πάνω μέρος οι αλλαγές δεν ήταν πολύ έντονες, με την μοναδική αλλαγή να φέρνει τα sports bra στο προσκήνιο και δημιούργησαν καλές εντυπώσεις.

Φέτος η μόδα έρχεται πιο αποκαλυπτική από ποτέ αφού τις τελευταίες ημέρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες από διάσημα μοντέλα που επέλεξαν ένα πολύ πιο διαφορετικό τρόπο να φορέσουν το μαγιό τους. Το underboob bikini είναι γεγονός.

 Πρώτη και καλύτερη υιοθέτησε αυτό το νέο μαγιό η Bella Hadid. Φόρεσε ένα πράσινο σμαραγδί τοσοδούλι μπικίνι, πόζαρε με νάζι στον φακό και, παρόλο που δεν έβαλε καν λεζάντα στη φωτογραφία, μάζεψε σχεδόν δύο εκατομμύρια likes.

Στη συνέχεια είδαμε την Rita Ora, την Emily Ratajkowski και εννοείται την Kendal Jenner να υιοθετούν αυτή την τάση. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση του και στο νησί μας και εκεί θέλουμε πολύ να δούμε αντιδράσεις.

View this post on Instagram

Me: hey what you reading? You: ffs

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

View this post on Instagram

Heatwave 🔥

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

View this post on Instagram

me and this bikini: a love story

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS