Πέρασε το τριήμερο του Κατακλυσμού και όπως ήταν αναμενόμενο οι Κύπριοι έτρεξαν στις παραλίες για να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις διακοπές τους.
Μια βόλτα στο Instagram ήταν αρκετή για να δούμε τις εξορμήσεις σε διάφορες παραλίες του νησιού. Άλλες στη Λάρνακα, άλλες στον Πρωταρά και άλλες στη Λεμεσό, οι Κύπριες επώνυμες φόρεσαν τα μαγιό τους και επισκέφτηκαν τις παραλίες της Κύπρου.
Τα αγαπημένα μας fashion girls φόρεσαν τα αγαπημένα τους bikinis και ολόσωμα μαγιό πόζαραν στην κάμερα και μας έδειξαν τις τάσεις για φέτος το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως σήμερα που είμαστε ξανά λίγες μέρες μακριά από το Σαββατοκύριακο μπορείς να πάρεις έμπνευση και να δεις ποιο μαγιό θα ήθελες να φορέσεις κι εσύ στην επόμενη σου εξόρμηση στην παραλία.





