ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΞέρουμε που θα βρείτε τα πιο sexy εσώρουχα που είναι must -...

Ξέρουμε που θα βρείτε τα πιο sexy εσώρουχα που είναι must – have για το φθινόπωρο – χειμώνα

Η νέα συλλογή της Tezenis και φέτος, αιχμαλωτίζει με το cool, chic στυλ της στη νεά συλλογή εσωρούχων την οποία λατρέψαμε.

Ρωζ, μωβ ή μπλε; Κάθε party girl έχει το δικό της στυλ εσωρούχων που σχεδίασε η TEZENIS.

Σέξι και λαμπεροί, οι κορσέδες προορίζονται να γίνουν το επόμενο must-have trend αυτό το Φθινόπωρο/Χειμώνα. Ακαταμάχητοι για τη σαγηνευτική τους γοητεία και επίκεντρο κάθε Εβδομάδας Μόδας, είναι τα πιο ευέλικτα και κομψά ρούχα αυτή τη σεζόν.

Tezenis Milano 220726 17 1601 R2

Επιστρέφοντας για να μείνει, η νέα συλλογή Fashion Corsetry αγκαλιάζει το lingerie trend σε πλήρες στυλ Tezenis με τρεις διαφορετικές διαθέσεις, κάθε μία αποτυπωμένη σε μια ειδική σειρά: Shiny Pink, με ένα δαντελένιο και βελούδινο φινίρισμα που δημιουργεί κομψά και ρομαντικά looks, Party Purple, στολισμένη με στρας σε faux leather και animal print που χαρίζουν ένα εκλεκτικό και τολμηρό twist και Glossy Blue, όπου η σαγηνευτική κομψότητα του μαύρου βινύλ συναντά τη δαντέλα και το γυαλιστερό μπλε, δημιουργώντας μυστηριώδη και δελεαστικά vibes.

Tezenis

Η συλλογή, που παρουσιάζεται με ένα βίντεο που συνδυάζει τις τρεις διαφορετικές διαθέσεις, απαθανατίστηκε νύχτα, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Το ρομαντικό look ζωντανεύει μέσα σε ένα υπνοδωμάτιο με ροζ ταπετσαρία. Οι κορσέδες Party Purple επιδεικνύονται στους διαδρόμους και στους ανελκυστήρες του ξενοδοχείου, όπου τα κορίτσια κινηματογραφούνται την ώρα που ετοιμάζονται να βγουν έξω. Τελευταία, αλλά εξίσου σημαντική, μία διάθεση ντίσκο και νυχτερινής διασκέδασης αιχμαλωτίζει προσεκτικά κεντημένα και γυαλιστερά υφάσματα, ενσωματώνοντας το πιο μυστηριώδες και σαγηνευτικό μέρος της συλλογής.

Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη συνεργασία της με την Tezenis, η Giulia De Lellis θα είναι το πρόσωπο της διαδικτυακής καμπάνιας, η οποία θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου. Η καμπάνια θα προβάλλεται επίσης στα βασικά δίκτυα της Mediaset από τις 16 Οκτωβρίου.

Tezenis Milano 220726 19 1995 R2
Tezenis Milano 220726 07 0656 R3
Tezenis Milano 220726 09 1006 R4

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS