ΜΟΔΑΤο λευκό είναι το χρώμα (και) του χειμώνα - Πώς να το...

Το λευκό είναι το χρώμα (και) του χειμώνα – Πώς να το φορέσετε

Το λευκό ίσως είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα χρώματα του χειμώνα. Οι περισσότεροι το αποφεύγουν, καθώς το έχουν συνδυάσει με τον ήλιο και τη θάλασσα. Λάθος.

Από το Παρίσι μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στη Νέα Υόρκη, οι fashionistas του κόσμου φοράνε τα λευκά τους και βγαίνουν στους δρόμους, επιβεβαιώνοντας πως είναι ένα από τα must χρώματα της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας.

Μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Αν το τολμήσετε, θα πρέπει να έχετε στο νου σας τη φόρμα του ρούχου αλλά και πώς γίνεται το σωστό layering με τις διαφορετικές αποχρώσεις του χρώματος.

Οπως κάθε τάση, έτσι και το λευκό έχει τα δικά του μυστικά, τα οποία θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας:

Συνδυάστε το λευκό με το κρεμ και διαφορετικές υφές και μήκη

white1

Η αίσθηση των διαστάσεων, που δημιουργείται, με τα διαφορετικά μήκη, αλλά και οι αντίθετες υφές, προσδίδουν δροσερό αέρα σε μια casual εμφάνιση.

Σετάρετε

white12

Αγαπήστε τα κοστούμια, που είναι ακριβώς επάνω στο σώμα σας. Είτε με φούστα, είτε με παντελόνι, εξελίξτε το λευκό σε κομμάτι της επαγγελματικής και μη γκαρνταρόμπας σας.

Κάντε το…. καμβά

 

Επωφεληθείτε από το καθαρό λευκό (απλή μπλούζα και παντελόνι) και προσθέστε ένα εμπριμέ παλτό και μερικά αξεσουάρ. Μην το παρακάνετε, όμως! Γυαλιά ηλίου, μια τσάντα και ένα statement κολιέ είναι αρκετά.

Φορέστε παπούτσια αντίθετου χρώματος

white14

Συμπληρώστε ένα total white look, με χρωματιστά παπούτσια. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα μαύρα, προτιμήστε μπλε ή κόκκινα, για ένα σικάτο αποτέλεσμα.

Κρατήστε το απλό

Ενα απλό ντύσιμο, χωρίς υπερβολές, είναι πάντα κομψό. Ενα κλασικό παντελόνι, ένα τοπ από μετάξι και ένα παλτό, μπορεί να δηλώσει από μόνο του ένα μοδάτο outfit.

white16

white15

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS