ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

NEWS«Είναι η Ώρα»: Ηχηρό μήνυμα από τις γυναίκες της Κύπρου που βγήκαν...

«Είναι η Ώρα»: Ηχηρό μήνυμα από τις γυναίκες της Κύπρου που βγήκαν στους δρόμους

Στον δρόμο βρέθηκαν σήμερα οι γυναίκες της Κύπρου για την μεγάλη δράση της πρωτοβουλίας «Είναι η ώρα» που πραγματοποιήθηκε από τις 11.00 μέχρι τις 12.00.

Σκοπός της πρωτοβουλίας, να στείλουν το ηχηρό μήνυμα στην κυπριακή κοινωνία και πολιτεία για την ισότητα. Στη δράση αυτή, συμμετείχαν τόσο γυναίκες όσο και άνδρες του συγκροτήματος του Φιλελευθέρου. 

Η μονόωρη στάση εργασίας, έγινε ώστε οι γυναίκες της Κύπρου να φωνάξουν για όλα τα δικαιώματα που τους αφορούν διά του συνθήματος «Ελάτε να δείξουμε την παρουσία μας διά της απουσίας μας». 

Συγκεκριμένα η πρωτοβουλία «ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ» κάλεσε όλες τις γυναίκες της Κύπρου να απέχουν για μία ώρα από τα καθήκοντά τους, στο σπίτι και στην εργασία, να σταθούν έξω από το χώρο όπου βρίσκονται, η μία δίπλα στην άλλη και να δείξουν την παρουσία τους διά της απουσίας τους.

Ανθρώπινες αλυσίδες σχηματίζονται σε όλες τις πόλεις. Στη Λευκωσία, η αλυσίδα ξεκινάει από το Ανώτατο Δικαστήριο, περνάει από τη Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών και καταλήγει στο Προεδρικό.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν βουλευτές σχεδόν από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. 

Δείτε φωτογραφίες: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS