NEWSΗ Γεωργία Μοδίτη φτιάχνει μάσκες για γιατρούς και νοσηλευτές στην Κύπρο

Η Γεωργία Μοδίτη φτιάχνει μάσκες για γιατρούς και νοσηλευτές στην Κύπρο

Η Γεωργία Μοδίτη, είναι μια κύπρια σχεδιάστρια ρούχων, η οποία μέσα από αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, αποφάσισε να σχεδιάσει και να φτιάξει μάσκες για τον κορωνοϊό. 

Σε επικοινωνία που είχε το like.com.cy μαζί της, μάθαμε ότι αρχικά άρχισε να φτιάχνει τις μάσκες για τον στενό της κύκλο, μιας και η αδελφή της έιναι γιατρός στην Γερμανία κι έτσι ευαισθητοποιήθηκε με το θέμα λίγο περισσότερο.

Η φωτογραφία είναι δέιγμα από το διαδίκτυο.

Όπως διευκρίνισε στην ιστοσελίδα μας, οι μάσκες της είναι φτιαγμένες με τρία υλικά από υφάσματα φιλικά προς τον άνθρωπο. Μάλιστα, έχει θήκη για φίλτρο και μπορεί να καθαριστεί στο πλυντήριο.

Την ίδια ώρα καλεί όσους γνωρίζουν γιατρούς ή νοσηλευτές και στην Κύπρο που χρειάζονται μάσκες, να επικοινωνήσουν μαζί της αφού είναι διατεθημένη να προσφέρει μάσκες δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήδη δέχθηκε μεγάλο αριθμό παραγγελιών και στην Κύπρο από επαγγελματίες υγείας που εργάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπως και στο Γενικό  Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα μας, καλεί κι άλλους συναδέλφους της να πράξουν το ίδιο, ώστε με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στις δυσκολίες που προκύπτουν.

Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί με την Γεωργία, θα βρείτε ΕΔΩ

Eπιμέλεια: Έλενα Ματθαίου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS