ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

UncategorizedΙωάννα Τούνη: «Aν κάνει τρεις δουλειές ο κύριος Φώτης Σεργουλόπουλος φιλάκια και...

Ιωάννα Τούνη: «Aν κάνει τρεις δουλειές ο κύριος Φώτης Σεργουλόπουλος φιλάκια και σε αυτόν»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Πέμπτης 1η Φεβρουαρίου η Ιωάννα Τούνη στο πλαίσιο του event που διοργάνωσε για την εταιρεία της, με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο.

Η γνωστή influencer μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα σχόλια που δέχτηκε μετά την πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχετικά με τη δήλωσή της πως η δουλειά των influencer είναι αρκετά απαιτητική. 

Διαβάστε επίσης Ιωάννα Τούνη: Η ζωή με τον μικρό Πάρη, το ενδεχόμενο για δεύτερο παιδί και το couple therapy με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, εμένα με ενδιαφέρει κυρίως η γνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου και όχι του Δημήτρη Παπανώτα. Να του στείλουμε φιλάκι», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Σχετικά με το καυστικό σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου, ο οποίος είπε πως θα έπρεπε όλοι οι influencer να δημιουργήσουν μια δική τους αργία, για να μπορούν να ξεκουραστούν, η Τούνη απάντησε: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τι επαγγέλλεται; Δεν σκάβει και στους δρόμους. Εμάς η δουλειά μας ως influencer είναι η προώθηση προϊόντων και πολλά άλλα πράγματα από πίσω. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι εύκολο. Θέλει τρομερή αυτοπροσήλωση, είμαι full time μαμά και full time επιχειρηματίας, οπότε αν κάνει τρεις δουλειές ο κύριος Σεργουλόπουλος φιλάκια και σε αυτόν».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS