CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα στην πρεμιέρα του

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα στην πρεμιέρα του

Στο πλευρό του αγαπημένου της βρέθηκε η Αλεξάνδρα Νίκα στο νυχτερινό μαγαζί όπου άρχισε τις εμφανίσεις του. 

Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, δεν θα μπορούσε εξάλλου να λείπει από την φαντασμαγορική πρεμιέρα του τραγουδιστή που ήταν το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου και μεταξύ αυτών και η καλλονή σύντροφός του τραγουδιστή, η οποία διασκέδασε με την παρέα της από τις σουίτες του νυχτερινού κέντρου παρέα με φιλικά της πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο ξέφρενος χορός της συντρόφου του σε συναυλία του στην Λάρνακα!

Το ζευγάρι είναι σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο, και και κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εξαρχής.

Φωτογραφίες που εξασφάλισε TLIFE, δείχνουν την 25χρονη να απολαμβάνει τον Κωνσταντίνο της και να είναι ιδιαίτερα διακριτική με την παρουσία της.


«Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει ότι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφο μου. Θα σου πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Πριν από δυο χρόνια, όταν κυκλοφόρησε ο προηγούμενος δίσκος μου «Όσα Νιώθω», ουσιαστικά θυσίασα μία σχέση που είχα εκείνη την περίοδο» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του ο διάσημος καλλιτέχνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS