CELEBRITIESSHOWBIZO πατέρας της Μέγκαν αποκαλύπτει βρεφικές φωτογραφίες της (pics & video)

O πατέρας της Μέγκαν αποκαλύπτει βρεφικές φωτογραφίες της (pics & video)

Σε χθεσινοβραδινή συνέντευξη του.

Ο Thomas Markle δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη του, Meghan, για ένα ντοκιμαντέρ – βόμβα στο οποίο μίλησε για την αγαπημένη του κόρη αλλά και τη στενή σχέση που είχαν, πριν τον ξεγράψει για τον Χάρι και την βασιλική οικογένεια.

Ο 75χρονος κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στο Κανάλι 5,την οποία παρακολούθησαν 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές, περιγράφει την υπερηφάνειά που ένιωσε με τη γέννηση της κόρης του τον Αύγουστο του 1981 γεγονός που σίγουρα θα αναστατώσει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex αφού οι ίδιοι επέλεξαν να ξεκινήσουν μία νέα ζωή στον Καναδά χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο κ. Markle λέει ότι η παιδική ηλικία της Meghan ήταν «η πιο ευτυχισμένη της ζωής μου», καθώς μοιράστηκε δεκάδες φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας που γεννήθηκε και άλλες που φαίνεται ο ίδιος να της αλλάζει πάνες.

Υπάρχει επίσης μια σειρά από χαρούμενες φωτογραφίες της Meghan με τη μητέρα της Doria Ragland, από οικογενειακά Χριστουγεννιάτικα πάρτι και καλοκαιρινά πικνίκ κοντά στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS