UncategorizedΤα ζώδια τον μήνα Σεπτέμβριο

Τα ζώδια τον μήνα Σεπτέμβριο

Κριός

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παίρνεις μια σημαντική ώθηση σε θέματα δουλειάς και καθημερινότητας και παρά τις εξελίξεις που τρέχουν και τις ευθύνες που έχεις, εσύ βρίσκεις τον τρόπο να θέσεις συγκεκριμένες βάσεις και να βρεις χρόνο και για τον εαυτό σου. Παράλληλα η Αφροδίτη παραμένει απέναντί σου και πριμοδοτεί για λίγο ακόμη τον τομέα σχέσεων και των συνεργασιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στον Σκορπιό περνάει στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με χρήματα άλλων, τράπεζες, οφειλές και παρόμοια θέματα και τώρα αρχίζεις να κινείσαι πιο συγκεκριμένα πάνω σε αυτά και ίσως μάλιστα να έρθει βοήθεια οικονομική ή πρακτική μέσα από τον σύντροφο ή ένα πολύ δικό σου πρόσωπο. Στα μέσα του μήνα ο κυβερνήτης σου θα βρεθεί απέναντί σου και αυτό για σένα μεταφράζεται σε εντάσεις και σε μεγάλη κινητοποίηση στην σχέση σου και γύρω από θέματα που αφορούν κάποια συνεργασία σου ή συγκεκριμένα την δράση και τις κινήσεις ενός συνεργάτη σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει με την σειρά του και αυτός στο απέναντι ζώδιο και αρχίζει να φωτίζει το κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με την ουσία των σχέσεων κάνοντας τα σχετικά θέματα σημαντικά και η θέλησή σου να δράσεις πάνω σε αυτά ενεργοποιείται και μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος στον Ιχθύ φέρνει αποτελέσματα σε κινήσεις που έχεις κάνει ήδη για να διαχωρίσεις την επαγγελματική σου καθημερινότητα από την προσωπική σου ζωή.

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στον Ζυγό, φέρνοντας κινητικότητα σε συνεργασίες και συμφωνίες, αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές σε αυτά που συμφώνησες και θα πρέπει να ξανασκεφτείς και να υπολογίσεις ξανά…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας είναι ένα καυτό πεδίο για τα επαγγελματικά σου και τα γεγονότα τρέχουν καθώς τόσο με τον Άρη που εισέρχεται στον τομέα των συνεργασιών, όσο και με την νέα Σελήνη και την Πανσέληνο του μήνα, πυροδοτούνται εξελίξεις που πρέπει να προλάβεις και να φροντίσεις να μην γυρίσουν εις βάρος σου, αλλά να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες προς όφελός σου. Το πρώτο μισό του μήνα είναι κατάλληλη περίοδος για να οργανώσεις τις λεπτομέρειες και το σχέδιο δράσης σου για το επόμενο διάστημα.

Ταύρος

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παίρνεις μια σημαντική ώθηση γενικότερα στην ψυχολογία σου και έχεις την δύναμη να καταστρώσεις καινούργια σχέδια και να ασχοληθείς με την δημιουργική σου έκφραση που σε οδηγεί να απολαύσεις περισσότερο την ζωή σου και την καθημερινότητά σου. Ο κυβερνήτης σου από τον έκτο ηλιακό σου οίκο πριμοδοτεί για λίγο ακόμη τον τομέα της καθημερινότητας, της υγείας και της εργασίας και μπορείς να ανταπεξέλθεις στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις άνετα και με χάρη, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στον Σκορπιό, έρχεται απέναντί σου και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι κάτι κρύβουν και δεν παίζουν με τα χαρτιά τους ανοιχτά. Το ίδιο θα κάνεις και εσύ φυσικά, μέχρι να ανακαλύψεις αυτό που κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα και τις υποσχέσεις. Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και αυτό για σένα μεταφράζεται σε μεγάλη εστίαση και έντονη δράση στην εργασία σου, πράγμα που σίγουρα θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις πάρα πολλές εκκρεμότητες, αλλά και να θέσεις νέους στόχους που τους βλέπεις να υλοποιούνται άμεσα και χωρίς χρονοτριβή, καθώς πλέον δρας καίρια και αποτελεσματικά.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός στον Ζυγό και αρχίζει να φωτίζει το κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο, τις φοβίες σου, αλλά και τους κρυφούς εχθρούς, κάνοντας τα σχετικά θέματα σημαντικά και η θέλησή σου να δράσεις πάνω σε αυτά ενεργοποιείται και μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος στον Ιχθύ φέρνει αποτελέσματα σε δημιουργικά σου σχέδια, ξεκαθαρίζει θέματα με φίλους που σε απασχολούσαν και ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά.

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στον δωδέκατό σου ηλιακό οίκο, φέρνοντας κινητικότητα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την διαίσθησή σου και με οτιδήποτε παραμένει κρυφό και μπορείς να βασιστείς στην εσωτερική σου φωνή και να καταλάβεις πολύ περισσότερα από αυτά που φαίνονται, αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές που θα σε συγχύσουν αρκετά και θα πρέπει να λειτουργείς με προσοχή και να αναλύεις κάθε πληροφορία που εισπράττεις, χωρίς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 7 του μήνα είναι έντονη και απαιτητική, αλλά γίνεται σε θετική σχέση με το ζώδιό σου και μπορείς να θέσεις τώρα τις κατάλληλες βάσεις για να ξεκινήσεις ένα καινούργιο δημιουργικό σου σχέδιο ή να δώσεις μεγαλύτερη ώθηση σε ένα σχέδιό σου που τρέχει ήδη και να έχεις θετικά αποτελέσματα, αν και με κούραση και προσπάθεια. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 21 του μήνα φέρνει εξελίξεις και δρομολογεί γεγονότα που σχετίζονται με φιλοδοξίες, επαγγελματικές και μη, ενώ παράλληλα τονίζει τις σχέσεις σου με φίλους και πρόσωπα που σου παρέχουν βοήθεια και υποστήριξη. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι ιδιαίτερα δραστήριος σε επαγγελματικά θέματα και αν δεν έχεις ήδη γεμίσει τις μπαταρίες σου από το καλοκαίρι, θα δυσκολευτείς και θα χρειαστεί να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην εξαντληθείς! Πολλές ευκαιρίες για δράση, ανάπτυξη επαγγελματική, αλλά και για συνεργασίες ή για να μπορέσεις να μοιράσεις ευθύνες ώστε εσύ να επικεντρωθείς σε αυτό που έχει σημασία.

Δίδυμοι

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παίρνεις μια σημαντική ώθηση σε θέματα σπιτιού και οικογενείας και παρά τα θέματα που μπορεί ακόμη να δημιουργούν εντάσεις και να μην έχουν λυθεί, εσύ αρχίζεις και βλέπεις λύσεις και παίρνεις την απόφαση να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις μια νέα αρχή.  Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο πριμοδοτεί για λίγο ακόμη τον τομέα του φλερτ και της διασκέδασης, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, αφήνοντάς σε λίγο ακόμη να απολαύσεις τις χαρές της ζωής και τον έρωτα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στον Σκορπιό περνάει στον έκτο σου ηλιακό οίκο και ενεργοποιεί την καθημερινότητά σου, επαναφέροντάς σε σε ρυθμούς εργασίας, υποχρεώσεων και ευθυνών, αλλά με τρόπο τέτοιο που μπορείς να φέρεις τα πάντα σε αρμονία και ισορροπία, παρά το κρυμμένο άγχος που εκπέμπεται από κάθε συναναστροφή σου, ειδικά στον χώρο της εργασίας σου.  Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και αυτό για σένα μεταφράζεται σε μια πολύ άμεση και ζωντανή διεκδίκηση του δικαιώματος να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράζεις τα θέλω σου άμεσα και με ευθύτητα, ενώ παράλληλα το ερωτικό σου ταμπεραμέντο ανεβαίνει στα ύψη, πράγμα που ενισχύει την σχέση που έχεις ή αν είσαι μόνος σε σπρώχνει στο να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός στον Ζυγό και αρχίζει να φωτίζει το κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με τα δημιουργικά σου σχέδια και την σημασία του να είσαι ο εαυτός σου και η θέλησή σου να δράσεις και να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς ενεργοποιείται και μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος στον Ιχθύ φέρνει ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικά θέματα και σε σπρώχνει να πάρεις αποφάσεις γύρω από ένα θέμα που σε απασχολεί στο σπίτι ή σχετικό με οικεία πρόσωπα.

Ο κυβερνήτης σου καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στον Ζυγό, φέρνοντας κινητικότητα στα αισθηματικά σου και στην δημιουργική σου ενασχόληση με τα σχέδιά σου, αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές που θα σε εκνευρίσουν ή θα σε απογοητεύσουν.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 7 του μήνα ενεργοποιεί σχέδια και εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογενειακή σου ζωή, όλα γίνονται γρήγορα και με ορμή, καλό είναι να διατηρήσεις τις ισορροπίες, ενώ η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 21 του μήνα επηρεάζει εξελίξεις σε επάγγελμα και καριέρα και σηματοδοτεί μία περίοδο που χρειάζεται να εστιάσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μήνας για δράση και για επιστροφή στο πρόγραμμα και στην επίτευξη στόχων. Η ενέργειά σου και οι πρωτοβουλίες σου θα δώσουν το στίγμα και οι άλλοι θα ακολουθήσουν τις ιδέες σου με θετικά αποτελέσματα τόσο σε θέματα καριέρας όσο και στα οικονομικά σου, που αυτόν τον μήνα αρχίζουν να παίρνουν μια ανοδική πορεία.

Καρκίνος

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παίρνεις μια σημαντική ώθηση σε θέματα επικοινωνίας και συνεννόησης και κάνεις καινούργιες επαφές που θα φανούν χρήσιμες στο τώρα ή και πιο μετά, αλλά παράλληλα υπάρχει μια τριβή που αρχίζει και κορυφώνεται με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Η Αφροδίτη από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο πριμοδοτεί για λίγο ακόμη τον τομέα του σπιτιού και της οικογενείας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε κρίση.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στον Σκορπιό περνά στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο και ενεργοποιεί την διάθεσή σου για ζωή, ασχολείσαι περισσότερο με τα παιδιά σου ή με τα δημιουργικά σου σχέδια και ανακαλύπτεις ξανά την ομορφιά που έχει η ζωή, ο έρωτας και η δημιουργική δράση. Αν είσαι μόνος είναι η περίοδος που μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα και άκρως αισθησιακή γνωριμία. Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και αυτό για σένα μεταφράζεται σε εντάσεις και προβλήματα στο σπίτι ή με θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κάνει ακόμη τον κύκλο τους. Εντάσεις με οικεία πρόσωπα θα μειωθούν μέσα από την δική σου πρωτοβουλία, αλλά και διπλωματικότητα.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός στον Ζυγό και αρχίζει να φωτίζει το κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με την ουσιαστική σημασία του να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να επηρεάζεσαι από τους άλλους και η θέλησή σου να δράσεις υπερασπιζόμενος την ιδιωτικότητά σου, το σπίτι σου και την οικογένειά σου ενεργοποιείται και μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος στον Ιχθύ φέρνει αποτελέσματα και καινούργιες ιδέες και ενοράσεις που σε οδηγούν πολύ μακριά.

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στον Ζυγό, φέρνοντας κινητικότητα στο σπίτι και σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, ειδήσεις και εξελίξεις που σε ικανοποιούν, αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές που επηρεάζουν την ομαλή ροή και την αρμονία στο σπίτι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η κινητήριος δύναμη κατά το πρώτο μισό του μήνα εστιάζεται στα οικονομικά σου θέματα και μπορείς να δώσεις έμφαση και να δράσεις πάνω στο θέμα βρίσκοντας λύσεις και ανοίγοντας νέους δρόμους, ενώ από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά εστιάζεσαι περισσότερο στα προσωπικά σου και στην οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σταματάς να ασχολείσαι με την καριέρα, αλλά σίγουρα το ενδιαφέρον σου είναι περισσότερο στο σπίτι.

Λέων

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παίρνεις μια σημαντική ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου που μεταφράζεται σε μια πιο θετική θέαση της πραγματικότητας και σε δράση που στοχεύει στην βελτίωση της καθημερινότητάς σου και των σχέσεων που σε υποστηρίζουν και σε θρέφουν. Η Αφροδίτη από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο πριμοδοτεί για λίγο ακόμη τον τομέα των μετακινήσεων και γενικότερα των επικοινωνιών και επαφών και ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, μπορείς να βελτιώσεις σχέσεις με στενά σου συγγενικά πρόσωπα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στον Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες για βελτίωση στην ζωή στο σπίτι και στις σχέσεις σου με την οικογένεια και τα δικά σου πρόσωπα, ενώ παράλληλα μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις αν σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με ακίνητα και ιδιοκτησία ή αν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές που ανανεώνουν τον προσωπικό σου χώρο. Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και αυτό για σένα μεταφράζεται σε άμεση στοχοθέτηση και σε ενεργοποίηση του επικοινωνιακού ιστού προς άμεσο όφελος και ικανοποίηση των επιθυμιών σου και προώθηση των σχεδίων σου, ενώ παράλληλα μπορεί να υπάρξει ένταση και τριβή με άτομα του περιβάλλοντός σου που δεν έχουν απαραίτητα τις ίδιες απόψεις με σένα.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και αρχίζει να φωτίζει το κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με την επαφή που έχεις με το περιβάλλον σου, έμψυχο και άψυχο, και την συνειδητοποίηση της αξίας που έχει η επαφή και η επικοινωνία κάνοντας τα σχετικά θέματα σημαντικά και η θέλησή σου να δράσεις πάνω σε αυτά ενεργοποιείται και μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος στον Ιχθύ φέρνει αποτελέσματα και απαντήσεις σε ένα οικονομικό σου θέμα.

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στον Ζυγό, φέρνοντας κινητικότητα σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις και συμφωνίες αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ανατρεπτική περίοδος για τα επαγγελματικά σου που μπορεί να μην σε επηρεάζει άμεσα και προσωπικά, αλλά έμμεσα καθώς το κλίμα σε συνεργασίες αλλάζει και ξαφνικές εξελίξεις σε προλαβαίνουν και σε εκπλήσσουν. Μην ξεχνάς ότι μέσα στην γενικότερη αλλαγή κρύβονται πάντα ευκαιρίες για εσένα. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή αυτόν τον μήνα και καλό είναι να είσαι προσεκτικός με την διαχείριση του πορτοφολιού σου.

Παρθένος

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παίρνεις μια σημαντική ώθηση και η διάθεσή σου αλλάζει, όπως αλλάζει και το φίλτρο μέσα από το οποίο βλέπεις τα πράγματα με αποτέλεσμα να παίρνεις διαφορετικά τις αποφάσεις σου βλέποντας διαφορετικά τα πράγματα. Αυτό μπορεί να σου φανεί ανεξήγητο, αλλά δεν εξηγούνται όλα σε αυτόν τον κόσμο οπότε απλά απόλαυσέ το! Η Αφροδίτη από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο πριμοδοτεί για λίγο ακόμη τον τομέα των οικονομικών σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, και μπορείς να επενδύσεις με σωστές και έξυπνες κινήσεις στο μέλλον σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στον Σκορπιό σε χρήζει με μεγαλύτερο μαγνητισμό στις καθημερινές σου επαφές και οι σχέσεις και επαφές κάθε είδους ευνοούνται, οι επικοινωνίες γίνονται πιο γλυκιές και πιο αποτελεσματικές και οι σχέσεις σου με κοντινά πρόσωπα και συγγενείς βελτιώνονται. Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και αυτό για σένα μεταφράζεται σε δράση πάνω στον οικονομικό σου τομέα και σε πρωτοβουλίες που φέρνουν λύσεις σε εκκρεμότητες και μπλοκαρίσματα. Η αυτοπεποίθησή ου συνεχίζει και αυξάνεται και αυτό σε βοηθάει πολύ!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και αρχίζεις να συνειδητοποιείς καλύτερα το πόσο σημαντικό είναι να έχεις μία καλή ψυχολογία, γιατί αυτό μεταφράζεται σε κινήσεις που φέρνουν μόνο όφελος και η θέλησή σου να δράσεις δημιουργικά και ελεύθερα ενεργοποιείται και μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος απέναντί σου φέρνει εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο κυβερνήτης σου καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στον Ζυγό, φέρνοντας κινητικότητα στις σοβαρές σου υποθέσεις, αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές σε οικονομικά ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Να λειτουργείς με προσοχή και με συνέπεια σε καθετί που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου γιατί από τα τέλη του μήνα και μετά μπορεί πολλά να στραβώσουν ή  να καθυστερήσουν και η κρίση σου χρειάζεται να είναι απόλυτα καθαρή ώστε να μην βρεθείς μπροστά σε ανατροπές. Η καινούργια θέση του Άρη σε ενεργοποιεί πάρα πολύ γύρω από τα οικονομικά σου και από αυτόν τον μήνα μπορείς να αναλάβεις δράση οργανώνοντας καλύτερα τις κινήσεις που θα σου φέρουν όφελος. Προσοχή στις συνεργασίες σου, καθώς κάποιες παράμετροι αλλάζουν.

Ζυγός

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η διάθεσή σου μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα και το μυαλό σου να σου παίζει περίεργα παιχνίδια. Αισθάνεσαι ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την πραγματικότητα και τα πράγματα δεν είναι έτσι ΄πως φαίνονται, αλλά η Αφροδίτη από το ζώδιό σου ακόμη σε προστατεύει και σε οδηγεί με δύναμη και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσεις κάθε υποψία και να αποκαλύψεις κάθε κρυμμένη πτυχή που σε φοβίζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο κυβερνήτης σου αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στον Σκορπιό μεγαλώνει το πείσμα σου και λειτουργείς άμεσα και καυστικά πάνω σε κάθε κατάσταση ή πρόσωπο που μπαίνει στον δρόμο σου και σε εμποδίζει να έχεις αυτό που θες, ενώ παράλληλα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στα οικονομικά σου θέματα και στην προσπάθειά σου να πετύχεις το καλύτερο για σένα. Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου και αυτό για σένα μεταφράζεται σε πλήρη ενεργοποίηση και δράση σε κάθε τομέα που είναι σημαντικός για σένα, αλλά και μια διάθεση πιο εριστική, καθώς ενδυναμώνεται η ανάγκη σου να ξεσπαθώσεις και να πολεμήσεις κάθε αντίπαλο, ορατό και αόρατο.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και αρχίζει να φωτίζει το κομμάτι που έχει να κάνει με την συνειδητοποίηση του ποιος είσαι πραγματικά στο εδώ και τώρα και ποια είναι η αξία που θέλεις να δώσεις στον εαυτό σου, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος στον Ιχθύ φέρνει αποτελέσματα σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας και υγείας ή φυσικής κατάστασης.

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στον ζώδιό σου, φέρνοντας κινητικότητα, επικοινωνίες και επαφές, αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές και αρχίζεις να μετανιώνεις ή να ξανασκέφτεσαι κάποιες αποφάσεις που πήρες κατά την διάρκεια του μήνα ή κινήσεις που έχουν μείνει μισοτελειωμένες…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Καλό είναι να λειτουργήσεις με προσοχή και μετριοπάθεια στα επαγγελματικά σου θέματα αυτόν το μήνα και ειδικότερα κατά το πρώτο μισό και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί πολλά μπορεί να παίζονται πίσω από την πλάτη σου. Όσο προχωρά ο μήνας όμως, τόσο θα αποκτάς την αίσθηση πως το μέλλον σου ανήκει και οι δράσεις και κινήσεις σου στα επαγγελματικά θα είναι πολλές και επιτυχημένες.

Σκορπιός

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παίρνεις μια σημαντική ώθηση από τον φιλικό σου κύκλο και μπορείς να βρεις υποστήριξη και ιδέες που βοηθάνε στόχους και φιλοδοξίες να προχωρήσουν, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο πριμοδοτεί για λίγο ακόμη την διαίσθησή σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, παρότι μπορεί να συντονίζεσαι περισσότερο με τα αρνητικά σενάρια, κάτι που θα ήταν καλό να αποφύγεις.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στο δικό σου γεμίζεις μαγνητισμό που διαχέεται στο περιβάλλον σου σαν άρωμα και φέρνεις κοντά σου αυτό που θες, απλά με μια μικρή σου κίνηση. Οτιδήποτε έχει να κάνει με ανθρώπους γίνεται πιο εύκολο τώρα και σαφώς η νέα θέση της Αφροδίτης θα ευνοήσει φυσικά και την αισθηματική σου ζωή αλλά και τα οικονομικά σου. Στα μέσα του μήνα ο κυβερνήτης σου θα περάσει στον Ζυγό και αυτό για σένα μεταφράζεται σε ένα έντονο άγχος που σε σπρώχνει να κάνεις κινήσεις που ίσως δεν έχεις σκεφτεί πολύ καλά και καλό θα ήταν να επεξεργαστείς πρώτα όλα τα δεδομένα προτού πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις, όπως επίσης να προσέξεις την υγεία σου, αλλά και εχθρούς που δεν φαίνονται, αλλά κινούνται παρασκηνιακά.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και αρχίζει να φωτίζει το κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο και τις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου κάνοντας τα σχετικά θέματα σημαντικά και η θέλησή σου να δράσεις πάνω σε αυτά ενεργοποιείται και μεγαλώνει, όπως μεγαλώνει και η αντίληψη που έχεις πλέον για το ποιος είναι φίλος και ποιος απλά παριστάνει τον φίλο, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος στον Ιχθύ φέρνει αποτελέσματα και δυναμώνει τα δημιουργικά σου σχέδια ή οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδιά.

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στον δωδέκατό σου ηλιακό οίκο, φέρνοντας κινητικότητα σε υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν καιρό και ταυτόχρονα σε καλύπτει με ένα πέπλο προστασίας και έτσι μπορείς να δράσεις μυστικά και να ασχοληθείς με θέματα που δεν θέλεις να διαρρεύσουν ή να μαθευτούν, αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές ή ακόμη και αποκαλύψεις που δεν θέλεις να συμβούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η εργασία σου προκαλεί μεγάλο άγχος και κούραση αυτό το διάστημα και οπωσδήποτε θα χρειαστείς χρόνο για να χαλαρώσεις και να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου, ειδικότερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Τρέξε τις υποθέσεις σου και ολοκλήρωσε εκκρεμότητες νωρίς μέσα στον μήνα λοιπόν για να μην έρθουν όλα μαζεμένα αργότερα και δώσε έμφαση σε δικά σου δημιουργικά σχέδια που πέρα από το ότι έχουν ενδιαφέρον, θα αποτελέσουν και μια πηγή εσόδων που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη αργότερα.

Τοξότης

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παίρνεις μια σημαντική ώθηση σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας και καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο ή κακεντρέχεια υπάρχει γύρω από το άτομό σου, ενώ η Αφροδίτη από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο πριμοδοτεί για λίγο ακόμη τον τομέα των φίλων και των φιλοδοξιών που έχεις αυτή την περίοδο, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα ψυχολογικά, κρυφές σου σκέψεις και φοβίες που όμως τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να τα απαλύνεις όλα αυτά και να βρεις λύσεις που σε ικανοποιούν και σε ανακουφίζουν. Οι μυστικές ή παράλληλες σχέσεις είναι επίσης ένα θέμα που μπορεί να σε απασχολήσει με αυτή την νέα θέση της Αφροδίτης Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και αυτό για σένα μεταφράζεται σε κινητοποίηση και έντονη δράση γύρω από σχέδια και φιλοδοξίες, θέλεις να πετύχεις αυτό που έχεις στην ατζέντα σου και δεν αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε εμποδίσει!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός με την σειρά του στον Ζυγό και αρχίζει να φωτίζει το κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με το υποσυνείδητό σου ενισχύοντας την θεραπευτική παρουσία της Αφροδίτης που ήδη βρίσκεται εκεί, ενώ ταυτόχρονα φανερώνει και σου καταδεικνύει τους κρυφούς σου εχθρούς. Η Πανσέληνος στον Ιχθύ φέρνει αποτελέσματα σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα και μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σε αυτούς τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στον Ζυγό, φέρνοντας κινητικότητα σε επαφές και συνεννοήσεις ή συμφωνίες που προάγουν τα δημιουργικά σου σχέδια αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές στα σχέδιά σου ή μπερδέματα και εντάσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Ουρανός συνεχίζει και σου φέρνει ανατροπές και αναβολές στην καθημερινότητα της επαγγελματικής σου ζωής και αυτό μπορεί να σε κάνει να νευριάσεις αυτόν τον μήνα και να θελήσεις να τινάξεις τα πάντα στον αέρα. Δεν θα το κάνεις όμως γιατί βλέπεις ότι πίσω από αυτό το κλίμα κρύβονται ευκαιρίες για να δράσεις έξυπνα και μεθοδικά, προωθώντας τις ιδέες σου και τα δικά σου σχέδια.

Αιγόκερως

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παίρνεις μια σημαντική ώθηση στην ψυχολογία σου και το μυαλό σου γεμίζει με νέες ιδέες που μπορούν να σε οδηγήσουν με διαφορετικό τρόπο στο αποτέλεσμα που ψάχνεις, ενώ η Αφροδίτη από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο πριμοδοτεί για λίγο ακόμη τον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με επαγγελματικούς στόχους και τα χειροπιαστά αποτελέσματα που περιμένεις, όπως επίσης φέρνει χαρά και απόλαυση μέσα από τις φιλικές σου επαφές, αλλά και τις νέες γνωριμίες που κάνεις αυτή την περίοδο και οι οποίες μπορεί να σου φανούν χρήσιμες και με πρακτικό τρόπο. Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και αυτό για σένα μεταφράζεται σε έντονη και στοχευμένη δράση πάνω σε επαγγελματικά θέματα, έχεις τώρα την δύναμη να κινήσεις τις εξελίξεις και να φέρεις τα γεγονότα που θέλεις και που σε ικανοποιούν ενώ παράλληλα αντιμετωπίζεις πιο διαλλακτικά και διπλωματικά τις καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια φέρνοντας την ισορροπία που έλειπε ανάμεσα σε αυτούς τους δύο σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός με την σειρά του στον Ζυγό και αρχίζει να φωτίζει το κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει, όχι μόνο με την καριέρα σου, αλλά και με την ίδια σου την ύπαρξη στην κοινωνία και την θέση και την εικόνα που θέλεις να δώσεις κάνοντας τα σχετικά θέματα σημαντικά και η θέλησή σου να δράσεις πάνω σε αυτά ενεργοποιείται και μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος στον Ιχθύ φέρνει εξελίξεις και αποτελέσματα σε θέματα συνεννοήσεων και συγγενικών σχέσεων.

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στην κορυφή του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας κινητικότητα σε σημαντικά θέματα που επηρεάζουν συμφωνίες και συνεννοήσεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές και πολλές αποφάσεις σου να χρειάζονται τώρα περισσότερο χρόνο για να υλοποιηθούν ή να χρειάζεται να τις επαναπροσδιορίσεις και μαζί με αυτές και τους στόχους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι ιδιαίτερα κινητικός και σημαντικός για τα επαγγελματικά σου, είτε αυτό αφορά την καθημερινότητά σου και τον τρόπο που διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις σου, είτε την γενικότερη πρόοδο και την επαγγελματική σου εικόνα και ταυτότητα. Κατά το πρώτο μισό του μήνα προετοιμάζονται καταστάσεις και ίσως γίνονται μυστικές συνεννοήσεις που δημιουργούν ένα συγκεκριμένο κλίμα και έδαφος πάνω στο οποίο από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά μπορείς να δράσεις αποτελεσματικά, διπλωματικά αλλά και καίρια ώστε να φέρεις τις εξελίξεις στα μέτρα σου.

Υδροχόος

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παίρνεις μια σημαντική ώθηση μέσα από τον σύντροφο και η ψυχολογία σου επηρεάζεται αρκετά από την συμπεριφορά του και από αυτά που αποφασίζει, ενώ η Αφροδίτη από τον ένατο ηλιακό σου οίκο πριμοδοτεί για λίγο ακόμη τον τομέα των σχεδίων και των ονείρων που κάνεις για το μέλλον, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου και της εικόνας και θέσης που έχεις μέσα στο κοινωνικό σύνολο, φέρνοντας ευκαιρίες να ανέβεις, να έχεις επιτυχίες και χρησιμοποιώντας τον μαγνητισμό σου να πείσεις τους άλλους να συμφωνήσουν και να ακολουθήσουν τις ιδέες και τις προτάσεις σου, ενώ παράλληλα τα αισθηματικά θέματα γίνονται σημαντικά και τώρα είναι μια περίοδος για να πάρεις αποφάσεις και να δράσεις. Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και αυτό για σένα μεταφράζεται σε οραματισμό για το μέλλον και σε δράση που επεκτείνεται πέρα από την κοντινή και καθημερινή σφαίρα των υποθέσεών σου, καθώς θες τώρα να ανοίξεις τα φτερά σου για να πετάξεις σε μακρινές περιοχές, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός με την σειρά του στον Ζυγό και αρχίζει να φωτίζει το κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με το νόημα που αναζητάς και ψάχνεις και με το κατά πόσο είναι εφικτά ή όχι τα όνειρά σου για το μέλλον, κάνοντας τα σχετικά θέματα σημαντικά και η θέλησή σου να δράσεις πάνω σε αυτά ενεργοποιείται και μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος στον Ιχθύ φέρνει εξελίξεις και αποτελέσματα σε οικονομικά θέματα και σε εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα που σε βάραιναν το τελευταίο διάστημα …

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στον Ζυγό, φέρνοντας κινητικότητα και σε οδηγεί στο να κάνεις ένα όνειρό σου σχέδιο και να δράσεις πάνω σε αυτό ώστε να γίνει από όνειρο πραγματικότητα, αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές σε μεγάλα σχέδια ή σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή με νομικές υποθέσεις, αν κάτι τέτοιο σε απασχολεί..

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στις επαγγελματικές σου υποθέσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, όχι τόσο γιατί κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σου και κινδυνεύεις, όσο γιατί είναι μια περίοδος με σημαντικές ευκαιρίες που αν δεν τις εντοπίσεις και δεν τις εκμεταλλευτείς δεν θα γίνει τίποτα, αλλά αν το κάνεις, τότε θα δημιουργήσεις μια καλύτερη πραγματικότητα τώρα αλλά και για το μέλλον στις επαγγελματικές σου υποθέσεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδια αλλά και την θέση σου ένα βήμα παραπέρα.

Ιχθείς

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παίρνεις μια σημαντική ώθηση σε οτιδήποτε έρχεται από τον σύντροφό σου ή από κάποιο άλλο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σου και αρχίζεις να συγκεντρώνεις την ενέργειά σου και να την σπρώχνεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ  η Αφροδίτη από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο πριμοδοτεί για λίγο ακόμη τον τομέα των οικονομικών και των εκκρεμοτήτων αυτής της φύσης φέρνοντας λύσεις,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και με την είσοδό της στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με τα μεγάλα όνειρα που έχεις για την ζωή και με τον τρόπο που γενικότερα φιλοσοφείς την ζωή και βλέπεις την πραγματικότητα. Αυτή την περίοδο γίνονται αλλαγές μέσα σου οι οποίες σε βοηθάνε να δεις την καθημερινότητά σου φωτισμένη με πιο απαλά χρώματα και μπορείς να αλλάξεις την διάθεσή σου και τον τρόπο που συναναστρέφεσαι προς το καλύτερο! Στα μέσα του μήνα ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και αυτό για σένα μεταφράζεται σε άγχος γύρω από κάποιο οικονομικό θέμα σου ή γύρω από την στάση και αυτό που εισπράττεις από τον σύντροφο, αλλά παράλληλα γεμίζεις ενέργεια και αποφασιστικότητα να ξεδιαλύνεις κάθε μυστήριο.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός με την σειρά του στον Ζυγό και αρχίζει να φωτίζει το κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με το κατά πόσο εξαρτάσαι και σε ποιο βαθμό από τον σύντροφο, τον συνεργάτη ή κάποιο άλλο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σου και κατά πόσο είσαι αυτόνομος και ανεξάρτητος, κάνοντας τα σχετικά θέματα σημαντικά και η θέλησή σου να δράσεις πάνω σε αυτά ενεργοποιείται και μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει αποτελέσματα και ξεκαθαρίζει το τοπίο βοηθώντας σε να καταλάβεις μέχρι πού είσαι εσύ και από πού αρχίζει ο άλλος.

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα παραμένει στον Ζυγό, φέρνοντας κινητικότητα σε οικονομικά θέματα αλλά και άγχος γιατί πρέπει να πάρεις σημαντικές και κυρίως σωστές αποφάσεις πράγμα που είναι φυσικά εφικτό, αλλά προσοχή γιατί από τις 27 του μήνα και μετά γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει επιπλοκές, μπερδέματα και αναβολές σε οικονομικά ζητήματα και όχι μόνο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας διατηρεί τα δεδομένα που υπάρχουν στην εργασιακή σου ζωή και δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, όμως είναι μια περίοδος που σε καλεί να αλλάξεις και να τροποποιήσεις τους χειρισμούς που κάνεις στα οικονομικά σου, ολοκληρώνοντας εκκρεμότητες που υπάρχουν προς τρίτα πρόσωπα και φορείς και βάζοντας σε τάξη το δικό σου πορτοφόλι.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS