ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 7 - 13 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 7 – 13 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολύ μεγάλη σημασία για σένα καθώς από την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σου, που σε ωθεί να καταπιαστείς ξανά με οτιδήποτε άφησες στη μέση παλιότερα, παρότι η ενέργεια και οι αντοχές σου για καθετί καινούριο είναι μειωμένα αισθητά. Παράλληλα, έρχονται στο προσκήνιο και κάποιες «μάχες» που είχες αναβάλει. Με την αναδρομή αυτή, είναι πιθανό να κάνεις ξανά αισθητή την παρουσία σου σε πρόσωπα με τα οποία είχατε χαθεί, ενώ σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου προχωρούν θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα είναι σύνθετη, καθώς από τη μια ο Άρης αναδρομεί φέρνοντας άγχος, ανασφάλειες ή και εμμονές που είχες σπρώξει στο υποσυνείδητο και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με καθετί παρασκηνιακό, καθώς δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν μυστικοί «εχθροί». Από την άλλη, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε ευνοϊκή θέση για σένα, φέρνει στο πλευρό σου δυνατούς υποστηρικτές. Τα προσωπικά σου έτσι και αλλιώς βρίσκονται ένα βήμα πίσω λόγω των συνθηκών, ωστόσο, η όψη Ήλιου-Δία σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με την αναδρομή του Άρη σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, πράγμα που σε βοηθά να ολοκληρώσεις εγχειρήματα που έμειναν στη μέση κατά το παρελθόν. Θυμήσου, όμως, ότι αν ξεκινήσεις τώρα κάποιες ομαδικές προσπάθειες, θα σε ταλαιπωρήσουν πολύ σε σχέση με το παραγόμενο αποτέλεσμα. Την Παρασκευή η θετική όψη Ήλιου-Δία αγγίζει το σπίτι και την οικογένεια, δείχνοντας ότι αυτό γίνεται η πρώτη σου προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα, ενώ αναζητάς περισσότερη ασφάλεια στις επιλογές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από την Πέμπτη ο Άρης αναδρομεί, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με καθυστερήσεις και αναβολές, ενώ και τα δικά σου επίπεδα ενέργειας μοιάζουν πιο πεσμένα. Θα πρέπει, όμως, να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Η θετική όψη Ήλιου-Δία σε βοηθά να χτίζεις γέφυρες επικοινωνίας και έρχεσαι κοντά με πρόσωπα, ενώ και η απατηλή όψη Ήλιου-Ποσειδώνα δεν είναι δυσαρμονική, καθώς δείχνει πως έχεις μια ευκαιρία στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το πρώτο μέλημά σου, όμως, στα αισθηματικά είναι η σταθερότητα.

ΛΕΩΝ
Την Πέμπτη ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια φιλική θέση, δίνοντάς σου έτσι την ευκαιρία να διορθώσεις λανθασμένες κινήσεις που έκανες στο παρελθόν και να συνεχίσεις πράγματα που έμειναν στη μέση, ειδικά αν σχετίζονται με νομικά, διαδικαστικά, σπουδές ή επαφές με το εξωτερικό. Πρόσεξε, όμως, να μην ξεκινήσεις πράγματα από το μηδέν, αν θες να τα δεις να ολοκληρώνονται. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνεχίζει να κρατά τη γοητεία σου σε πολύ υψηλά επίπεδα, ωστόσο, δίνεις σημασία και στην ελευθερία των κινήσεών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια πολύ ευνοϊκή περίοδο, καθώς η θετική όψη Ήλιου-Δία στο ζώδιό σου την Τετάρτη σε βάζει σε ρόλο πρωταγωνιστή στις εξελίξεις. Ταυτόχρονα, είναι ένα βοηθητικό διάστημα σε γενικές γραμμές, ενώ έχεις και τη στήριξη σημαντικών προσώπων. Το κλίμα στα προσωπικά σου εγείρει πολλά ερωτηματικά και εσύ αποφεύγεις να βλέπεις κάποιες επίπονες ελπίδες, ενώ η απατηλή όψη Ήλιου-Ποσειδώνα απέναντί σου την Παρασκευή μεγεθύνει μια κατάσταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, έχεις περισσότερη ανάγκη από ουσιαστικότερη επαφή.

ΖΥΓΟΣ
Την Παρασκευή η δυσμενής όψη Ήλιου-Ποσειδώνα στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, μαρτυρά πως είσαι σε ένα διάστημα περισσότερο εσωστρεφές που ετοιμάζεις πολλά πράγματα, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στη φροντίδα της υγείας σου. Από την Πέμπτη, ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη απέναντί σου, φέρνοντας για το επόμενο διάστημα πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν σου, καθώς κάποιοι κύκλοι δεν έχουν κλείσει, ενώ οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν στο εξής δεν έχουν το απαραίτητο υλικό για μακροημέρευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την Πέμπτη αρχίζει η ανάδρομη πορεία του Άρη στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνοντας έτσι ξανά στην επιφάνεια πρακτικές υποθέσεις και υποχρεώσεις που έμειναν στη μέση. Η θετική όψη Ήλιου-Δία φέρνει υποστήριξη από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Η απατηλή όψη Ήλιου-Ποσειδώνα την Παρασκευή δεν είναι αρνητική για σένα, εγείρει όμως σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με αγαπημένα σου άτομα ή με παιδιά, αν είσαι γονιός. Το Σαββατοκύριακο, πάντως, είναι θετικό για να προσεγγίσεις αυτόν/αυτήν που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εβδομάδα που δεν θα σε αφήσει να πλήξεις, καθώς από την Πέμπτη ο Άρης αναδρομεί σε μια θέση φιλική για τη δική σου και σε βοηθά να ολοκληρώσεις δημιουργικά σχέδια που δεν προχώρησαν στο παρελθόν, όμως, δεν είναι πολύ ευοίωνος για νέα ξεκινήματα. Η αναδρομή του Άρη φέρνει και αγαπημένα πρόσωπα που είχες καιρό να δεις στην καθημερινότητά σου. Επίσης, η απατηλή όψη Ήλιου-Ποσειδώνα την Παρασκευή αγγίζει το σπίτι και την οικογένεια, εγείροντας θέματα που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται με την ανάδρομη πορεία του Άρη σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια καταστάσεις που σε είχαν προβληματίσει σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια. Η λίμπιντο σου είναι ανεβασμένη, αλλά είσαι αρκετά εσωστρεφής και οι εμμονές δεν λείπουν από τον τρόπο που προσεγγίζεις τα ζητήματα καρδιάς. Η απατηλή όψη Ήλιου-Ποσειδώνα την Παρασκευή δεν είναι δυσαρμονική για σένα, αντιθέτως κορυφώνει τις προσπάθειές σου να χτίσεις νέες γέφυρες επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την Πέμπτη ξεκινά η αναδρομή του Άρη δίνοντάς σου την ευκαιρία να πεις πράγματα που ήθελες στο παρελθόν αλλά δεν ήταν τότε η κατάλληλη στιγμή. Τα προσωπικά σου συνεχίζουν να προχωρούν, έστω κι αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει νιώθει την ανάγκη να δρα λίγο πιο ανεξάρτητα, ενώ η αναδρομή του Άρη σε βοηθά να δεις λάθη που κάνεις στην επικοινωνία σου και να τα διορθώσεις. Έρχονται, όμως, πάλι στο προσκήνιο παλιές διενέξεις με συγγενείς ή γείτονες.

ΙΧΘΥΕΣ
Η απατηλή όψη Ήλιου-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δείχνει πως γίνεσαι πιο υποκειμενικός και οι καταστάσεις μεγεθύνονται μέσα στο μυαλό σου. Προτίμησε να κρατήσεις μετριοπαθή στάση και να αναπτύξεις δράση το Σαββατοκύριακο που έχει θετικότερες προοπτικές. Η θετική όψη Ήλιου-Δία στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, μαρτυρά πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις πλέον και δίνεις περισσότερη βάση στα αισθηματικά σου. Ο ανάδρομος Άρης σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που εκκρεμούν και να ζητήσεις χρήματα που σου οφείλονταν.

 

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS