ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου

Κριός
Σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αφού παίρνεις σημαντικές πληροφορίες που σου φαίνονται χρήσιμες. Παράλληλα όμως, μην αμελείς να μένεις συνεπής στο πρόγραμμά σου.

Ταύρος
Θέλεις να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, να μοιραστείς τις ιδέες σου και να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Άλλωστε έχεις δικούς σου ανθρώπους που σε προσγειώνουν

Δίδυμοι
Είσαι αρκετά εξωστρεφής σήμερα, καθώς η Σελήνη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Φρόντισε όμως να κάνεις τις σωστές επιλογές σήμερα, καθώς ο αυστηρός Κρόνος καραδοκεί!

Καρκίνος
Θέλεις να εκμεταλλευτείς την σημερινή ημέρα για να δεις πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και για να προωθήσεις τους στόχους σου. Το σίγουρο είναι πως έχεις ανάγκη να βρεθείς με ανθρώπους που στηρίζουν απόλυτα τα σχέδιά σου.

Λέων
Η Σελήνη είναι στον Κριό και σίγουρα θέλεις να εστιάσεις στους άλλους, χάρη και στην βοήθεια που εισπράττεις μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, τραβάς την προσοχή των γύρω σου γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσεις σου να είναι μελετημένες για να μην δώσεις λαβές για σχόλια.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα σε κάνει να ασχολείσαι πιο πολύ με το γόητρό σου, αλλά και με ένα κοινωνικό/επαγγελματικό θέμα, καθώς θέλεις να βελτιώσεις την θέση σου. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να λειτουργήσεις με σύνεση, μακριά από αποφάσεις παρμένες πάνω στον θυμό.

Ζυγός
Οι φίλοι σήμερα σου φαίνονται αρκετά χρήσιμοι στις επιδιώξεις σου, ενώ γενικότερα μπορείς να στηριχτείς στις γνωριμίες και τον κοινωνικό σου κύκλο για ενίσχυση, ακόμα και υλικής φύσεως. Παράλληλα, μέσα από τις προσπάθειες της καθημερινότητας βγάζεις μια πιο θετική εικόνα που έχει απήχηση σε ευρύτερο κοινό.

Σκορπιός
Έχεις την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείς και να πάρεις λίγο το χρόνο σου ώστε να δεις καθαρά τις αληθινές σου ανάγκες. Παράλληλα, από σήμερα ο Ερμής ξεκινώντας την ανάδρομη πορεία του στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνει πολλές παρανοήσεις, αλλά και σχόλια για σένα.

Τοξότης
Το σπίτι και η οικογένεια έχει πολλά να σου προσφέρουν σήμερα, ειδικά αν ανήκεις σε εκείνους οι οποίοι έχουν αρκετά μπερδέματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Μάλιστα μπορείς μπαίνοντας στη θέση των δικών σου ανθρώπων να βρεις τη δύναμη να συγχωρήσεις για λάθη που έγιναν κατά το παρελθόν.

Αιγόκερως
Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου έχουν να μοιραστούν πολλά και σημαντικά μαζί σου, ενώ παράλληλα μέσα από τις γνωριμίες σου φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Παράλληλα οι συντονισμένες προσπάθειες αποδίδουν, ενώ βρίσκεις τους κατάλληλους συμμάχους που σε στηρίζουν. Με ένα καλό προγραμματισμό λοιπόν μπορείς σήμερα να καταφέρεις πολλά, στηριζόμενος πάντα στα επικοινωνιακά σου χαρίσματα που σήμερα πείθουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα συγκαταλέγεται στις πολύ θετικές σε ό,τι αφορά ζητήματα περισσότερο πρακτικά ή υλικής φύσης, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις κάποιου είδους ανταμοιβή, ακόμη και αν πρόκειται για ηθική. Σημασία έχει πως αναγνωρίζονται οι κόποι που έχεις καταβάλλει και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες. Παράλληλα, σήμερα τακτοποιείς ευκολότερα υποθέσεις στην καθημερινότητά σου.

Ιχθείς
Πρόκειται ενδεχομένως για μια ευνοϊκή και βοηθητική ημέρα, ακόμη και αν αντιμετωπίζεις κάποιες αντιξοότητες σε διάφορους τομείς. Μέσα από τη διαίσθηση και το ένστικτό σου οδηγείσαι σε λύσεις, έχοντας ταυτόχρονα την εύνοια της τύχης να προχωρήσεις παρακάτω τα δημιουργικά σου σχέδια, ρυθμίζοντας ευκολότερα διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS