ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 5 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Ιουλίου

Κριός
Μάλλον δυσκολεύεσαι να μπεις στη θέση των άλλων και οι δικές σου βαθύτερες είναι η πρώτη σου προτεραιότητα σε σχέση με τις δικές τους. Γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης μετά από την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο που έφερε δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.

Ταύρος
Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.

Δίδυμοι
Από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα, με τον Άρη στον Ταύρο.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Αυτό όμως που εσύ θα πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να δώσεις ώθηση στα σχέδιά σου!

Λέων
Αναζητάς τη σταθερότητα προκειμένου να προβείς σε σημαντικές κινήσεις, ταυτόχρονα όμως, ο Άρης περνά από σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο.

Παρθένος
Θέλεις να δεις κόσμο σήμερα και επιστρατεύεις τον φλογερό τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, με την Σελήνη στο ζώδιό σου. Επίσης από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό και ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον Άρη στον Ταύρο στο εξής.

Ζυγός
Από σήμερα ο Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, που έφερε πολεμικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου για έλεγχο και επιβολή. Επίσης, καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο συνεπής αλλά και με περισσότερη αντικειμενικότητα ως προς τους στόχους που έχεις θέσει. Επίσης, ο Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.

Τοξότης
Η ημέρα σήμερα σε καλεί να καταστρώσεις ένα πλάνο για την επόμενη περίοδο, στο οποίο θα κάνεις και τις απαραίτητες στρατηγικές, δεν χρειάζεται όμως για την ώρα να μιλήσεις σε όλους γι’ αυτό, άλλωστε μπορείς να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις, αλλά και στην ενόρασή σου.

Αιγόκερως
Ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά από σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους.

Υδροχόος
Η Σελήνη πορεύεται σήμερα στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, έτσι η προσοχή σου στρέφεται εκεί, στους οικείους ή στις ρίζες σου με κάποιο τρόπο. Δεν λείπουν όμως από μέρους σου κάποιες κινήσεις υπερβολής που σε εκθέτουν.

Ιχθείς
Παίρνεις μια σημαντική βοήθεια εκεί που δεν το περίμενες, κάτι που το τελευταίο διάστημα ένιωθες πως χρειαζόσουν. Παράλληλα, τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος δεν είναι τόσο ευδιάθετα όσο εσύ και τρέχουν να προλάβουν δικές τους υποθέσεις. Σε γενικές γραμμές πάντως η μέρα σε βοηθά να βρεις το χαμόγελό σου!

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS