ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΖυγέ, μπορεί να βιώσεις μια ρομαντική αποκάλυψη

Ζυγέ, μπορεί να βιώσεις μια ρομαντική αποκάλυψη

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει μια αναταραχή δραστηριοτήτων με φίλους ή γνωστούς ή μπορεί να φέρει στο μυαλό σου ένα μακροχρόνιο ζήτημα. Μπορεί να χρειαστεί να αφήσεις κάτι πίσω σου και η βούληση ή η ανάγκη να το κάνεις εμφανίζεται τώρα. Ένα θέμα ερωτικής σχέσης θα μπορούσε να έρθει απότομα στο φως. Είσαι σε συναισθηματικό mood, αλλά έχεις επίσης αρκετά κίνητρα για να ξεκινήσεις κάτι νέο. Η ανάγκη σου για τους άλλους ή τη θέση σου στην ευρύτερη κοινότητα γίνεται εμφανής τώρα. Υπάρχουν μερικές όμορφες ευκαιρίες που σχετίζονται με την ανακάλυψη των αληθινών συναισθημάτων σου για ένα θέμα, αλλά με μερικά εμπόδια σήμερα.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη σήμερα αλλά και οι όψεις της, σου υπενθυμίζει το να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία ή τη φήμη σου. Μια πρόσκληση για δράση είναι δυνατή ή ένα έργο που περιστρέφεται γύρω από το σπίτι θα μπορούσε να φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Θα μπορούσες να λάβεις επιπλέον προσοχή ή να είσαι σε θέση να αναλάβεις τον έλεγχο ή να διαχειριστείς μια κατάσταση. Επιδίωξε να λάβεις περισσότερες πληροφορίες πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά δώσε απόλυτη προσοχή σε αυτό που έρχεται τώρα στο φως. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση σου μπορεί κάτι να σου λένε.

Δίδυμοι

Οι ενέργειες σήμερα αναδεικνύουν και εντείνουν τις ανάγκες σου για εξερεύνηση και πιο ζωηρή ζωή. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σου προκαλέσει να ανάγκη να προσεγγίσεις περεταίρω, να επεκτείνεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να εξερευνήσεις νέες ιδέες και θέματα. Εάν έχεις πάρα πολλά στο πιάτο σου αυτή τη στιγμή είναι καλή στιγμή να ασχοληθείς με τις ημιτελής εργασίες. Νέοι τρόποι μετακίνησης μπορεί να σου ανοίξουν ευκαιρίες. Αυτό το φεγγάρι φέρει φωτισμό, χρώμα, συναισθήματα και επίγνωση των αναγκών που σχετίζονται με θέματα μάθησης, προσωπικά ενδιαφέροντα και κινητικότητα.

Καρκίνος

Τα χρήματα ή τα θέματα οικειότητας καρφώνονται στο μυαλό σου και απαιτούν την προσοχή σου σήμερα. Φέρνουν επίσης στο φως καταστάσεις θαμμένες ή μακροχρόνιες. Οι εντάσεις που περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα μπορούν να εμφανιστούν τώρα. Αν και είναι πιθανό να νιώθεις περισσότερο συναισθηματική παρά λογική τώρα, τις επόμενες μέρες μπορείς σίγουρα να βρεις τρόπους να επιστρέψεις στον καλό δρόμο για να αισθανθείς πιο σίγουρη για πρακτικά θέματα. Η νέα Σελήνη σήμερα μπορεί να είναι μια υπενθύμιση υπερβολικών δαπανών ή χρέους, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που έχεις λόγο να γιορτάσεις.

Λέων

θέματα σχέσεων ή ανάγκες μπορεί σήμερα να έρθουν στο φως. Το φεγγάρι επίσης μπορεί να στρέψει στην προσοχή σου σε ένα προσωπικό θέμα ή να σε φέρει σε επαφή με συναισθήματα που έχεις κρατήσει μακριά και μπορεί να είναι άκρως αποκαλυπτικά. Οι σχέσεις μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σου τώρα αν δεν εστιάζεις πολύ λίγο σε αυτές. Οι ενέργειες σε ενθαρρύνουν να καταλήξεις σε έναν συμβιβασμό ή να βρεις μια καλύτερη ισορροπία εάν έχεις παρακάνει τα πράγματα. Θα μπορούσε να υπάρξει μια ανακάλυψη σχετικά με μια συνεργασία ή μια ανακοίνωση.

Παρθένος

Η σημερινή Σελήνη μπορεί να προκαλέσει έναν αγώνα για να τηρηθούν οι προθεσμίες ή να ασχοληθείς με θέματα εργασίας ή υγείας. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και τα συναισθήματα είναι στην ισχυρότερη πλευρά. Ωστόσο έχεις μια καλή αίσθηση ότι αν παραμείνεις στην κορυφή τους να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Μια δουλειά, υγεία ή ένα θέμα που απέφευγες μπορεί τώρα να έρθει σε σημείο καμπής. Μπορείς να δεις τα ελαττώματα σε σχέδια ή έργα, αλλά αυτό σου ανοίγει μια νέα προσέγγιση ή μια ισχυρότερη θέση αφού πρώτα χειριστείς τις λεπτομέρειες.

Ζυγός

Μπορεί να βιώσεις μια ρομαντική αποκάλυψη ή μια ισχυρή επιθυμία να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό στον τομέα της χαράς σου. Η προσωπική σου ζωή και τα έργα σου χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής , καθώς τα συναισθήματα είναι γεμάτα, πλούσια και δύσκολα αγνοούνται. Αυτό το φεγγάρι φέρνει φωτισμό στη ζωή σου σχετικά με φίλους, προσωπικούς στόχους και δημιουργικές αναζητήσεις. Οι άλλοι μπορεί να σε αναζητήσουν και να διεκδικήσουν την προσοχή σου. Το να αφήσεις κάτι να φύγει μπορεί να δημιουργήσει χώρο για τη ροή νέων δημιουργικών χυμών και ικανοτήτων. Μην προχωρήσεις ακόμα γρήγορα, αλλά μην αγνοήσεις την έκκληση να εξερευνήσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου.

Σκορπιός

Η σημερινή νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φέρνει ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς. Εάν έχεις ρίξει πολλή από την ενέργεια σου στις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο ή τη δουλειά, οι περιστάσεις σου υπενθυμίζουν να βρεις μια ισορροπία. Εάν έχεις πιέσει τον εαυτό σου πρέπει να βρεις τρόπο να ξεκουραστείς περισσότερο. Ένα θέμα σπιτιού, οικογένειας ή ιδιοκτησίας θα μπορούσε να τραβήξει τώρα την προσοχή σου. Φρόντισε να επαναφορτιστείς ώστε να μπορέσεις να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Τοξότης

Οι ενέργειες του σήμερα μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σου σε θέματα προθεσμιών, θελήματα και χαρτιά. Εάν έχεις αποφύγει κάποιες από τις καθημερινές σου υποθέσεις, τώρα σου υπενθυμίζεται το να επαναφέρεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου. Το φεγγάρι μπορεί επίσης να προκαλέσει συναισθήματα που έχεις σπρώξει στο πλάι ή παραβλέψει. Μια αλλαγή σχεδίων ή μια ξαφνική επίγνωση ενός εκκρεμούς ζητήματος μπορεί να οδηγήσει σε μια συμπλοκή δραστηριοτήτων. Συγκεντρώσου στις σκέψεις σου και διαμόρφωσε τα σχέδια σου.

Αιγόκερως

Η μέρα αναδεικνύει ένα θέμα χρημάτων ή των πόρων σου. Είναι καιρός να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και με περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τα συναισθήματα σου, θα έχεις μια καλύτερη ιδέα για το επόμενο βήμα σου. Μπορεί να υπάρξει μια οικονομική ανακάλυψη ή μια γρήγορη αγορά. Ευκαιρίες για προώθηση επιχειρηματικών και οικονομικών στόχων μπορεί τώρα να προκύψουν. Οι καταστάσεις μπορεί να χρησιμεύσουν σαν ώθηση για να ξεπεράσεις τα οικονομικά σου προβλήματα. Μια πιο έντονη επιθυμία για ασφάλεια και άνεση μπορεί επίσης να αποτελεί κίνητρο.

Υδροχόος

Τα συναισθήματα σήμερα ανεβαίνουν στην επιφάνεια. Αυτά που εμφανίζονται τώρα μπορεί να οδηγήσουν σε τομείς της ζωής σου που χρειάζονται στοργική φροντίδα. Μπορεί να επιδείξεις πράγματα σχετικά με τις ανάγκες σου, ειδικά αν έχεις επικεντρωθεί κυρίως σε άλλους το πρόσφατο διάστημα. Ένα θέμα σχέσης μπορεί να έρθει στο φως ή μια προσωπική ανακάλυψη είναι πιθανή. Επειδή τα συναισθήματα είναι σε έξαρση αυτή τη στιγμή, μπορεί να θελήσεις να τα τακτοποιήσεις πριν αναλάβεις δράση.

Ιχθύες

Η μέρα ξυπνά βαθύτερα συναισθήματα που μπορεί να έχεις κρατήσει μακριά και τραβάει ισχυρή διαίσθηση και προαισθήσεις. Το φεγγάρι ζωντανεύει τον εσωτερικό κόσμο σου και τα συναισθήματα σου. Μπορεί να καταλήξεις σε μια σημαντική συνειδητοποίηση που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σου σε ψυχικό, συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο. Εάν έχεις αγνοήσει την ανάγκη σου για περισσότερη ξεκούραση, μοναξιά και χρόνο για να πάρεις την ανάσα σου, οι περιστάσεις τώρα μπορεί να σε πιέσουν. Είναι καιρός να εξετάσεις τρόπους για να αναγεννηθείς και να δυναμώσεις συναισθηματικά.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS