ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSΑυτά είναι τα 3 clean brands ομορφιάς που «υπόσχονται» αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Αυτά είναι τα 3 clean brands ομορφιάς που «υπόσχονται» αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Φυσικά, vegan και sustainable!

Η “clean” ομορφιά,  αποτελεί αδιαμφησβήτητα το μεγαλύτερο beauty trend τα τελευταία χρόνια! Το trend αυτό, που το έχουν υιοθετήσει celebrities, beauty και fashion influencers  αλλά και  πολλοί beauty addicts, δεν έχει να κάνει μόνο με τη φροντίδα του δέρματος, αλλά και με το οικολογικό αποτύπωμα που αφήνουν τα καλλυντικά στο περιβάλλον.

Γι’ αυτό, θα δεις πλέον τις ετικέτες vegan, vegan-friendly και cruelty-free σε πολλά skincare προϊόντα, ενώ τα clean brands επενδύουν παράλληλα και στη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 3 trendy skincare προϊόντα που συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα με τη φιλοσοφία της clean beauty.

Vitaskin Vitamin C Collagen Boosting Serum

Η Vitaskin είναι ένα conscious και vegan skincare brand που δίνει έμφαση σε φόρμουλες που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις βιταμινών A, B, C, γνωστές όλες για τις διαφορετικές ευεργετικές ιδιότητές τους και χωρίς να περιέχουν parabens.  

Εμείς λατρέψαμε και σου προτείνουμε τον ορό Vitaskin Vitamin C Collagen Boosting Serum, ο οποίος εκτός από βιταμίνη C, είναι εμπλουτισμένος με έλαια ακτινίδιου, γλυκού πορτοκαλιού και ωμέγα-3 έλαια. Η μοναδική του σύνθεση, βελτιώνει σε σύντομο διάστημα την όψη των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των δυσχρωμιών, ενώ παράλληλα, επαναφέρει τη λάμψη και τη νεανική όψη της επιδερμίδας.  

Vitaskin

Q+A Caffeine Eye Serum

Η Q+A είναι ένα άλλο natural και cruelty-free brand βασισμένο σε δραστικά συστατικά. Η φιλοσοφία της Q+A είναι απλή, αλλά εμπνευσμένη: κάθε προϊόν της επικεντρώνεται σε ένα ή δύο φυσικά και δραστικά συστατικά (π.χ. νιασιναμίδη, πεπτίδια, ρετινόλη, κ.ά.), με αποτέλεσμα να μπορείς να βρεις εύκολα αυτό που θα σου παρέχει στοχευμένη φροντίδα για τις ανάγκες του δέρματός σου.

Αν και λατρέψαμε όλα τα προϊόντα της σειράς, ένα έξτρα obsession το πάθαμε με τον ορό ματιών  Q+A Caffeine,  που αποτελεί κυριολεκτικά το αντίδοτο για τους μαύρους κύκλους! Εμπλουτισμένος με προβιοτικά, καφεΐνη, πράσινο τσάι και ρόδι, εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και τα φουσκώματα κάτω από τα μάτια, χαρίζοντάς σου  φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

Q+a

Pip & Pod Cucumber, Mint & Kale Moisturiser

Η σειρά της Pip & Pod αποτελείται από vegan προϊόντα με 100% φυσικά συστατικά, τα οποία προέρχονται από υπερτροφές, πλούσιες σε βιταμίνες Α, C και Ε, όπως το εκχύλισμα δαμάσκηνου κακαντού (Kakadu Plum) και το κέιλ. Η φιλοσοφία της  Pip & Pod είναι το “less is more” και προτείνει την υιοθέτηση μιας skincare ρουτίνας που περιέχει μόνο 5 προϊόντα περιποίησης: απολεπιστικό, καθαριστικό, ορό, μάσκα και face mist.

Εμείς δοκιμάσαμε και ξετρελαθήκαμε με το Cucumber, Mint & Kale Moisturiser. Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα με ελαφριά και πολυλειτουργική σύνθεσή, με εκχυλίσματα αγγουριού, μέντας και κέιλ, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C και E. Χάρη στις υψηλές τους συγκεντρώσεις, χαρίζουν στην επιδερμίδα προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.

Cocumber

Βρες τα brands Vitaskin, Q+A Skincare και Pid & Pod σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS