BEAUTYBEAUTY NEWSBραβεία Bafta: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

Bραβεία Bafta: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 73η απονομή των βραβείων BAFTA 2020 στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, το βράδυ της Κυριακής. 

Για άλλη μια φορά τα beauty looks στο κόκκινο χαλί εντυπωσίασαν, με την τάση του ροζ μακιγιάζ να αναδεικνύεται η αγαπημένη των celebrities και σε αυτήν την τελετή βράβευσης.

Μερικά από τα καλύτερα beauty looks της χθεσινής βραδιάς: 

1.Charlize Theron
Η Charlize Theron επένδυσε στο ροζ, τόσο στα χείλη όσο και στο eyelook και πολύ καλά έκανε, δίνοντάς μας ιδέες για τα ανοιξιάτικα μακιγιάζ μας τους προσεχείς μήνες. Χωρίς eye liner ή έντονες βλεφαρίδες, απέδειξε – για άλλη μια φορά – πόσο σωστό είναι να κρατάμε πιο διακριτικό το μακιγιάζ μας όσο μεγαλώνουμε.

2.Margot Robbie
Η Margot Robbie έδωσε ένταση στα μάτια της, περιγράφοντάς τα με ένα μαύρο μαλακό μολύβι, ενώ ολοκλήρωσε με ένα πολύ γλυκό peachy κραγιόν και αντίστοιχης απόχρωσης ρουζ.

3.Lily-Rose Depp
Η 20χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis μας άρεσε πολύ γιατί επένδυσε στη φυσική της ομορφιά, την οποία ανέδειξε με τον πιο fresh και νεανικό τρόπο.

4.Jessie Buckley
Η Jessie Buckley έκανε την διαφορά. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα μάτια και σκούρο μπορντό κραγιόν, το αποτέλεσμα έμοιαζε εξαιρετικά σύγχρονο και μας απέδειξε ότι οι extra long eyelashes που τόσο αγαπάμε, δεν είναι πάντα απαραίτητες.

5.Emilia Clarke
Η Emilia Clarke χρειάζεται μόνο ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια, λίγο ρουζ και ένα διακριτικό glossy κραγιόν για να είναι πανέμορφη. Και αυτό χάρη στη flawless επιδερμίδα της που πάντα κλέβει την παράσταση. Ακόμη, είναι από τις λίγες που μπορούν να υποστηρίξουν αυτό το σχήμα φρυδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS