ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSΉρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό...

Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης

Are you ready for goodness? 

Ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο, στο πλαίσιο της μεθοδικής του επέκτασης, προχώρησε σε μια νέα επιχειρηματική συνεργασία με τον Όμιλο Σαράντη, αναλαμβάνοντας τη διανομή και προώθηση του νέου brand clinéa. Tο νέο brand clinéa παρουσιάστηκε στον χώρο εκδηλώσεων INSET του MAP Boutique Hotel, στις 20 Μαρτίου.

Το clinéa είναι ένα νέο clean beauty brand που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης και μας γεμίζει με ό,τι μας κάνει καλό. Και όταν τελειώνει, ξαναγεμίζει. Ξανά και ξανά. 

Vlp 0031η ΥΠΟΣΧΕΣΗ μας

Είμαστε αποτελεσματικοί, clean & νοιαζόμαστε για το περιβάλλον.

Αποτελεσματικότητα 

Δεν υποσχόμαστε κάτι που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε.  H ομάδα έρευνας και ανάπτυξης δημιούργησε τον απόλυτο συνδυασμό δραστικών συστατικών υψηλής απόδοσης με ισχυρά φυσικά συστατικά, με τρόπους που εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα, πιστοποιημένη με κλινικές μελέτες σε κάθε προϊόν clinéa ξεχωριστά.

Clean 

Πιστεύουμε πως μόνο ό,τι είναι καλό μπορεί να είναι και αποτελεσματικό. Αποτελεσματικό για το δέρμα μας, τον πλανήτη και την κοινωνία στην οποία ζούμε. Γι΄ αυτό όλα τα προϊόντα clinéa δημιουργούνται κάτω από τις αυστηρές προϋποθέσεις μιας clean φιλοσοφίας ανάπτυξης προϊόντων, χρησιμοποιώντας μόνο συστατικά που σέβονται τόσο το δέρμα σου όσο και το περιβάλλον.

Vlp 0023 2

 Οικολογικές συσκευασίες

Με τις επαναγεμιζόμενες συσκευασίες clinéa, όταν τελειώνει το αγαπημένο σου προϊόν αντί να το ξαναγοράσεις, μπορείς να το ξαναγεμίσεις. Ξανά και ξανά. Εξοικονομώντας κάθε φορά -για σένα και τον πλανήτη- το 88% της συσκευασίας. Η εσωτερική κάψουλα είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, ενώ τα σωληνάρια και τα μπουκαλάκια αποτελούνται από 51% και 100% ανακυκλωμένο πλαστικό αντίστοιχα. 

τα  ΠΡΟΪΟΝΤΑ μας

Πρωταγωνιστής όλων των προϊόντων clinéa είναι το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters (4B INNOVATION). Με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιο-ινουλίνη και εκχύλισμα κομπούχας που συμβάλλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος, οι 4 σειρές μας θα σου χαρίσουν υγιή και αναζωογονημένη επιδερμίδα ξαναγεμίζοντάς τη με ό,τι χρειάζεται.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Γνώρισε τη σειρά καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ και γέμισε την επιδερμίδα σου φρεσκάδα και αναζωογόνηση, επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες τις δικής σου λιπαρής, μικτής ή ακόμη και εξαιρετικά ευαίσθητης επιδερμίδας.

Vlp 0029 2

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Χάρη στο μοναδικό σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος, αυτή η σειρά ξαναγεμίζει την επιδερμίδα άμεσα με βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες, ενώ ταυτόχρονα τα αποτελεσματικά φυσικά συστατικά χαρίζουν ανάλογα με το προϊόν:

  • Αναζωογόνηση με νερό αγγουριού
  • Καταπράυνση με γιαούρτι καρύδας
  • Αντιφλεγμονώδη δράση με gingko biloba
  • Αντιοξειδωτική δράση με έλαιο κάνναβης

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ & ΛΑΜΨΗ

Ψάχνεις την ιδανική ρουτίνας ομορφιάς που θα ξαναγεμίσει την επιδερμίδα σου με ελαστικότητα και λάμψη και χάρη στο σύμπλοκο νιασιναμίδης που περιέχει θα  επαναφέρει την υγιή, νεανική, λαμπερή   όψη του δέρματος; Τη βρήκες! Ξέχνα τις σακούλες κάτω από τα μάτια με Anti-Puff Stuff, ξαναγέμισε την επιδερμίδα σου με ενέργεια κι ελαστικότητα με Reset n’ Glow και δώσε λίγο παραπάνω φως στη ζωή σου, αποκαλύπτοντας την φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου με την απολεπιστική τονωτική λοσιόν Glam ‘n Tonic. 

ΟΡΟΙ

Αν αυτό που χρειάζεται το δέρμα σου είναι ενισχυμένη περιποίηση, οι hero oροί μας με super συμπυκνωμένες φόρμουλες δρουν άμεσα και αποτελεσματικά και ξαναγεμίζουν στη στιγμή το δέρμα σου με ενυδάτωση, σφριγηλότητα και λάμψη. Ξεδίψασε την επιδερμίδα σου και δες τη άμεσα αναζωογονημένη με τον ενυδατικό και καταπραϋντικό ορό Hyaluronic Water Bomb. Κέρδισε τη μάχη ενάντια στις ρυτίδες με τον  βελούδινο αντιρυτιδικό και συσφικτικό ορό Collagen Bounce ή μπες κι εσύ στο club των φανατικών  του συμπυκνωμένου θαύματος αντιγήρανσης και λάμψης που ακούει στο όνομα Bio-Retinol Reset Serum.

Τα προϊόντα του clinéa είναι εδώ κι είναι πανέτοιμα να σε ξαναγεμίσουν με ό,τι σε γεμίζει καλό. Δοκίμασέ τα στα φαρμακεία.

Refill

Vlp 0021 2
Vlp 0081 2
Vlp 0323 2
Vlp 0432 2
Vlp 0502 2
Vlp 0518 2
Vlp 0435 2
Vlp 0068 3
Vlp 0331 5

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS