ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSΚωνσταντίνα Ευριπίδου: Φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Omikron με εορταστική διάθεση και...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Omikron με εορταστική διάθεση και τα αγαπημένα της Molton Brown

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του Active φωτογραφίζεται στο τελευταίο εξώφυλλο της χρονιάς για το περιοδικό Omikron που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, στην πιο εξομολογητική συνέντευξη της ζωής της. Ανοίγει -από το Άλφα ως το Ωμέγα- τα μικρά και τα μεγάλα κεφάλαια που την καθόρισαν και χαμογελά, γιατί ξέρει ότι το 2021 θα είναι ένα «όμορφο 2121», ενώ ποζάρει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με τα αγαπημένα της προϊόντα Molton Brown.

Η φωτογράφιση έγινε με βάση την λαμπρότητα της εποχής προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα αφού βλέπουμε την Κωνσταντίνα να ποζάρει σε διάφορες γωνιές του σπιτιού φορώντας λαμπερά outfits. Ακριβώς γι ‘ αυτό το λόγο η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός ποζάρει  με τη νέα συλλεκτική συλλογή Juniper Jazz του οίκου Molton Brown η οποία αντιπροσωπεύει την ευτυχία των ημερών και έρχεται να καλωσορίσει τη νέα χρονιά με περισσότερη ελπίδα.

Τα αρώματα της νέας συλλεκτικής συλλογή ς Juniper Jazz του οίκου Molton Brown μας ταξιδεύουν σε μια περίοδο γεμάτη με μυστήριο και ελπίδα, όπως και αυτή που βιώνουμε σήμερα.

Η νέα συλλεκτική συλλογή Juniper Jazz του οίκου Molton Brown μας ταξιδεύει πίσω στο Λονδίνο του 1920. Σε μια χαρούμενη, μεταπολεμική εποχή όπου η ατμόσφαιρα μυρίζει κοκτέιλ τα οποία αναμειγνύονται με το ζεστό ξύλο. H συλλογή ζωντανεύει την εμβληματική Galaxy Ball και προβάλλει το αγαπημένο συστατικό των κοκτέιλ της τότε εποχής, που δεν είναι άλλο από το gin αλλά και το χαρακτηριστικό συστατικό του gin, τα μούρα αρκεύθου, των οποίων η απόσταξη εκσυγχρονίστηκε και αναβίωσε στο Λονδίνο. Η κομψή του φιλοσοφία ενισχύεται από σύγχρονες μεταλλικές νότες και μετριάζεται μελωδικά από τη «ζεστασιά» του ξυλώδες musk και του πατσουλί.

 Η συλλεκτική συλλογή Juniper Jazz του οίκου Molton Brown αντικατοπτρίζει τέλεια την ευτυχία των ημερών και έρχεται να καλωσορίσει τη νέα χρονιά με περισσότερη ελπίδα. «Το άρωμα είναι ζεστό και κρύο -ακριβώς όπως η εορταστική περίοδος– καθώς ανακατεύεται με το αναζωογονητικό απόσταγμα των μούρων αρκεύθου, μεταλλικές νότες και την αίσθηση άνεσης που προσφέρει το σανταλόξυλο», δηλώνει  η Senior Perfumer, Nathalie Koobus.

Μεταμόρφωσε τις στιγμές στο μπάνιο σου σε μία χειμωνιάτικη τελετουργία γεμάτη λάμψη και πολυτέλεια, ξεκινώντας με το Juniper Jazz Bath & Shower Gel. Προστάτευσε την επιδερμίδα σου από την ξηρότητα του χειμώνα απλώνοντας τη Body Lotion, ενώ μια μικρή δόση από το Eau de Toilette αρκεί για να σου προσφέρει μια αίσθηση μακράς διάρκειας. Χάρισε στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σου μια ανάσα αναζωογόνησης με το Single Wick Candle και δώσε στο δέντρο των Χριστουγέννων τη λάμψη που του αρμόζει με το Festive Bauble.

Η συλλογή των αρωμάτων με την υπογραφή Molton Brown για γυναίκες και άνδρες, τα αφρόλουτρα και τα προϊόντα για τα χέρια, ξεχωρίζουν για τα ζωηρά τους χρώματα και τις τολμηρές ευωδιές τους. Με συστατικά που προέρχονται επιμελώς από όλο τον κόσμο, δημιουργούνται με περίσσια τέχνη από βραβευμένους αρωματοποιούς, ώστε κάθε δημιουργία να αρωματίζει όμορφα την επιδερμίδα, αποτελώντας μια απολαυστική και αξέχαστη εμπειρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS