BEAUTYBEAUTY NEWSΤο δικό σου αρωματικό είδωλο

Το δικό σου αρωματικό είδωλο

Η Lancôme παρουσιάζει το Idôle, το νέο της γυναικείο άρωμα που απευθύνεται σε μια νέα γενιά γυναικών:  με αυτοπεποίθηση και σύγχρονη θηλυκότητα…

Ένα νέο musky chypre λουλουδάτο άρωμα, δημιουργία τριών γυναικών της αρωματοποιίας: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina και Nadège Le Garlantezec. Το Essence από το Τριαντάφαλλο Isparta Rose από αειφόρες καλλιέργειες στην Τουρκία, συλλέγεται αποκλειστικά για την Lancôme και συνδυάζεται με το Τριαντάφυλλο Centifolia που καλλιεργείται στη Γαλλία. Μαζί λάμπουν ανάμεσα σε νότες περγαμόντου, συμφωνία αχλαδιού, Γιασεμί Grandiflorum από την Ινδία, και μια νέα»καθαρή και λαμπερή» συμφωνία που έρχεται να γράψει ιστορία στη λευκή σελίδα που καθιστά το νέο ξεκίνημα για κάθε γυναίκα. Χλοερό και τρυφερό, φρέσκο και αισθησιακό, το Idôle είναι ένα άρωμα με πολλές πτυχές που λάμπει στο φως.

 

 

Δίνοντας σχήμα σε μια νέα, διαφορετική εκδοχή της επιτυχίας – μία μορφή που ενώνει και υπερβαίνει τις συμβάσεις αντί να χωρίζει – το μπουκάλι του Idôle, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα και βιομηχανικό σχεδιαστή Chafik Gasmi, είναι ένας φόρος τιμής στην τεχνολογική πρόοδο και τις καινοτομίες. Το μπουκάλι του Idôle είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο λεπτά του κόσμου με πάχος μόλις 15χιλιοστά.

Πρέσβειρα και νέο πρόσωπο του οίκου ομορφιάς, η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και αυθεντία του στυλ Zendaya Coleman.

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS