ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSΤο πόσιμο κολλαγόνο Collagen της Sky Premium Life θα σε κάνει να...

Το πόσιμο κολλαγόνο Collagen της Sky Premium Life θα σε κάνει να λάμψεις!

Απόλαυσε πυκνά μαλλιά δυνατά νύχια και λαμπερό δέρμα με ένα μόνο προϊόν!

Είναι γνωστό ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, κι ένα από τα δομικά υλικά του σώματός μας, που μας χαρίζει ομορφιά, νεανική όψη και λάμψη, δεν είναι άλλο από το κολλαγόνο! Αυτή η θαυματουργή πρωτεΐνη παράγεται φυσικά από τον οργανισμό μας και αποτελεί τον θεμέλιο λίθο  των μαλλιών, των νυχιών, του δέρματος, και πολλών άλλων σημείων του σώματος.

Καθώς όμως μεγαλώνουμε, πολλά αλλάζουν στο σώμα μας και ένα από αυτά είναι η παραγωγή του κολλαγόνου, η οποία μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Αυτή η μείωση έχει διάφορες συνέπειες στην εμφάνισή μας, από τη χαλάρωση του δέρματος και την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων μέχρι την αραίωση των μαλλιών και το σπάσιμο των νυχιών.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν διάφορες φυσικές πηγές κολλαγόνου, τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να αναπληρώσουμε τη μείωση της παραγωγής του από τον οργανισμό μας και να αναστρέψουμε τις συνέπειές του. Μια εξαιρετική πηγή δεν είναι άλλη από το πόσιμο κολλαγόνο Sky Collagen Oral Sol της Sky Premium Life®, το οποίο θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett στην Κύπρο!

Collagen

Τι είναι το Collagen της Sky Premium Life®;

Το Collagen είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή που έρχεται να λάβει μια θέση στην καθημερινότητά σου και να σε ανταμείψει με τα πολλαπλά οφέλη του. Εκτός από μία υψηλή συγκέντρωση κολλαγόνου περιέχει επίσης μια σειρά από άλλα ευεργετικά συστατικά, όπως:

  • Υαλουρονικό οξύ: για ενυδατωμένο και σφριγηλό δέρμα.
  • Βιταμίνες του συμπλέγματος (Β1, Β2, Β5, Β6 και Βιοτίνη): τα superstar θρεπτικά συστατικά που τονώνουν την υγεία των κυττάρων και των οστών, ενώ προωθούν την καλή κατάσταση του ανοσοποιητικού.
  • Βιταμίνη C: η βιταμίνη που εγγυάται λαμπερό και φωτεινό δέρμα και ενισχύει τη δράση του κολλαγόνου.
  • Χαλκό και ψευδάργυρο: τα 2 φυσικά μέταλλα που συμβάλλουν με διάφορους τρόπους στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Με λίγα λόγια, το Collagen της Sky Premium Life® δεν είναι ένα απλό κολλαγόνο, αλλά ένα υψηλής ποιότητας προϊόν που προάγει τη συνολική  ευεξία του οργανισμού σου!

Ποιες είναι οι ευεργετικές ιδιότητές του;

Με μια σύνθεση όπως αυτή που περιγράψαμε παραπάνω δεν είναι να απορεί κανείς για τα πολυάριθμα οφέλη που έχει η κατανάλωση του συγκεκριμένου πόσιμου κολλαγόνου. Με μόλις 1,5 κουταλιά της σούπας ανά ημέρα, διαλυμένο σε μισό ποτήρι με χυμό ή νερό ή ακόμα και χωρίς να το διαλύσεις, το Collagen της Sky Premium Life®:

  • συμβάλλει στην υγιή κατάσταση και εμφάνιση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.
  • ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού.
  • συντηρεί των συνδετικούς ιστούς και το σκελετικό σύστημα.
  • ρυθμίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • προστατεύει τα κύτταρα του οργανισμού από το οξειδωτικό στρες.

Ποια είναι η φιλοσοφία της Sky Premium Life®;

Hb

Η Sky Premium Life® είναι μια ελληνική εταιρεία παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής  που επενδύει στην υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών της και στην εφαρμογή των πιο αυστηρών προδιαγραφών. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά premium προϊόντων, φτιαγμένων με σκοπό να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες υγείας και ευεξίας.

Έτσι, το Collagen της Sky Premium Life® δεν είναι ένα τυπικό συμπλήρωμα διατροφής, αλλά μια ολοκληρωμένη λύση για ομορφιά και ευεξία που πηγάζει από μέσα σου!

Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να βρεις τα προϊόντα Sky Premium Life® σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS