BEAUTYFACE & BODYΠρήξιμο στα μάτια και 4 tips για να εξαφανιστεί!

Πρήξιμο στα μάτια και 4 tips για να εξαφανιστεί!

Εαν δεν προσέχεις και πολύ, λογικό είναι να έχουν εμφανιστεί στο δέρμα σου σακούλες στα μάτια και πρήξιμο.

Λίγο το fast food, λίγο το αλκοόλ, λίγο ο ελάχιστος ύπνος σου έχουν δημιουργήσει κατακράτηση υγρών κάτω από τα μάτια με αποτέλεσμα να βλέπεις το πρόσωπο σου και να μην ξέρεις τι να κάνεις.

Εμείς ίσως σου έχουμε την λύση έτσι αν ξύπνησες με πρησμένα μάτια κάνε τα πιο κάτω και σίγουρα δεν θα χάσεις.

Τι καταναλώνεις

Εάν το πρήξιμο στα μάτια σου είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, σημαίνει αυτομάτως πως πρέπει να προσέξεις περισσότερο τη διατροφή σου, να ξεκουραστείς και να μειώσεις το αλκοόλ και τις επεξεργασμένες τροφές.

Το πρώτο βήμα

Αμέσως μόλις ξυπνήσεις και παρατηρήσεις πως τα μάτια σου είναι πρησμένα, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να πλύνεις το πρόσωπο σου με άφθονο κρύο νερό. Εάν χρειάζεστε ακόμα πιο δραστικό, τυλίξτε ένα παγάκι σε μία καθαρή πετσέτα και τοποθέτησε την στην περιοχή των ματιών σου για 20-25 δευτερόλεπτα.

Κάνε μασάζ

Μία εξίσου χρήσιμη συμβουλή είναι να κάνεις μασάζ στην περιοχή όταν θα απλώσεις την κρέμα ματιών σου. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι ταμποναριστές και ιδιαίτερα απαλές.

Χρησιμοποίησε χαμομήλι

To χαμομήλι είναι ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους μας στην αποτοξίνωση και το αδυνάτισμα και φυσικά έχει ευεργετικές ιδιότητες στην επιδερμίδα μας. Χρησιμοποίησε φακελάκια με χαμομήλι, τα οποία θα ρίξεις πρώτα σε ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό, θα τα αφήσεις να κρυώσουν, θα ξαπλώσεις και θα βάλεις τα φακελάκια στην πρησμένη περιοχή για περίπου δέκα λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS