BEAUTYFACE & BODYΤα καινούργια συστατικά που θα απογειώσουν την ομορφιά σου το 2019

Τα καινούργια συστατικά που θα απογειώσουν την ομορφιά σου το 2019

Καινούργια συστατικά ενισχύουν τις συνθέσεις των καλλυντικών προϊόντων. Πιο κάτω θα διαβάσεις όσα νέα πρέπει να αναζητάς για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου!

ΒΙΤΑΜΙΝΗ F

ΓΙΑ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΜΟΥ

Επίσης γνωστή ως λινελαϊκό οξύ η Βιταμίνη F – ένα απαραίτητο λιπαρό οξύ που το βρίσκουμε σε έλαια -όπως του παπαρουνόσπορου, ηλιάνθου της ελιά και του λιναρόσπορου- is an ήταν μέχρι τώρα ένας αφανής ήρωας για την επιδερμίδα. Η πλούσια δομή του πολυακόρεστα ωμέγα-6 βοηθά το λιπιδικό φράγμα του δέρματος να παραμένει προσδίδοντας λαμπερή υγιή όψη.

ΝΙΑΣΙΔΑΜΙΝΗ

ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Αυτό το θαυματουργό συστατικό έχει γίνει δημοφιλές χάρη στην αποτελεσματικότητα του στη θεραπεία της ακμής και τα μαύρα στίγματα με το να βοηθά στη μείωση έκκρισης λιπαρότητας, όπως και στην ικανότητα του να λευκάνει, ενυδατώνει να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και στη μείωση των δυσχρωμιών.

ΜΑΝΔΕΛΙΚΟ ΟΞΥ

ΓΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η νέα προσθήκη στην κατηγορία των χημικών peeling. Πρόκειται για το άλφα υδροξύ οξύ (ΑΗΑ) που παρασκευάζεται από το εκχύλισμα του πικραμύγδαλου και διαθέτει ισχυρές λευκαντικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.  Το μεγαλύτερο μέγεθος των κόκκων του δεν εισχωρεί στην επιδερμίδα τόσο βαθειά όπως τα λοιπά οξέα κάνοντας το έτσι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του αποχρωματισμού των ουλών και της ακμής.

ΕΛΑΙΟ MARULA

ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

Ένα ελαφρύ σε σύνθεση έλαιο γεμάτο με αντιοξειδωτικά και Ωμέγα λιπαρά με 4 φορές περισσότερη Βιταμίνη C από ό,τι τα πορτοκάλια. Κατάλληλο για τα υπερευαίσθητα δέρματα, αντι μικροβιακό, δεν ερεθίζει και δεν φράσσει του πόρους έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και τα λιπαρά.

ΧΑΛΚΟΣ

ΓΙΑ ΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Αν το ασήμι είναι δημοφιλές για τις αντιβακτηριδιακές δυνατότητες του, ο χαλκός είναι ο σύμμαχος μας για λάμψη. Έχει γίνει πιο διαδεδομένο καθώς μετά από μελέτες έχει βρεθεί ότι τα πεπτίδια χαλκού είναι ένα αντιφλεγμονώδες αντιοξειδωτικό ενάντια στη ρύπανση και το στρες. Διορθώνει επίσης τη βλάβη του DNA, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό συστατικό κατά της γήρανσης

ΣΚΟΥΑΛΑΝΙΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Έλαιο ιδανικό για ευαίσθητα και ξηρά δέρματα. Είναι ελαφρύ και μη λιπαρό σε υφή αλλά βαθιά ενυδατικό. Η ικανότητά του να ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος καθιστά την ιδανική επιλογή για εκείνους με λιπαρό δέρμα είναι εκπληκτική.

ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS