ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYHAIR & NAILS3 τρόποι για να κρύψεις τη ρίζα των μαλλιών σου μέχρι την...

3 τρόποι για να κρύψεις τη ρίζα των μαλλιών σου μέχρι την επόμενη βαφή

Εμείς οι γυναίκες που έχουμε βαμμένα μαλλιά, έχουμε και ένα άγχος extra κάθε μήνα. Ποιο είναι αυτό; Όταν η ρίζα αρχίζει να φαίνεται τότε καταλαβαίνεις…

Στην αρχή είσαι ενθουσιασμένη, και πολύ συχνά πας κομμωτήριο ή τα βάφεις μόνη σου. Ωστόσο αργότερα αυτό κάπου αρχίζει να σε κουράζει κι έτσι έρχεται η στιγμή, που ψάχνεις να βρεις νέους τρόπους για να καλύψεις τη ρίζα των μαλλιών σου.

Γι’ αυτό λοιπόν εμείς είμαστε εδώ, να σου πούμε 3 τρόπους να κρύψεις τη ρίζα μέχρι το επόμενο σου ραντεβού στο κομμωτήριο.

1. Πλεξούδες

Ναι, μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου πλεξούδες, γαλλικές ή όποιο άλλο στιλ σου ταιριάζει περισσότερο. Αυτό το χτένισμα θα σε βοηθήσει να καλύψεις τη ρίζα και τις
διχρωμίες των μαλλιών. Αυτό συμβαίνει γιατί τα μαλλιά από όλο το κεφάλι ανακατεύονται σε διαφορετικά επίπεδα δημιουργώντας έτσι έναν πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

2. Μπούκλες

Πολλές, μεγάλες και με όγκο κοντά στη βάση του τριχωτού. Το αποτέλεσμα θα είναι να πετύχεις ένα τέλειο χτένισμα, το οποίο θα κλέψει την παράσταση και θα κρύψει τη ρίζα.

3. Κορδέλες, μαντήλια, headbands

Η κλασσική καλή και εύκολη λύση. Ευτυχώς για εμάς, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα καθώς αυτά τα αξεσουάρ είναι από τα μεγαλύτερα beauty trends. Συνεπώς, πρόσθεσε στη συλλογή σου κορδέλες και μαντήλια σε κάθε απόχρωση και μοτίβο, αλλά και headbands και δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά hairlooks είτε έχεις ρίζα είτε όχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS