ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYHAIR & NAILS5 συμβουλές για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλια σου

5 συμβουλές για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλια σου

Αποφάσισες ότι θέλεις να μακρύνεις το μαλλί σου ή το προσπαθείς αρκετό καιρό τώρα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα; Αρχικά ψάξε αν τα φροντίζεις σωστά μιας και υπάρχουν κάποιες συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις, αλλαγές στη διατροφή σου και διάφορα άλλα.

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικές συμβουλές από κορυφαίους hair experts ώστε να καταφέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Καθαρισμός: Γνωρίζεις ότι οι ειδικοί προτείνουν να αφήνουμε το σαμπουάν για 10 λεπτά στα μαλλιά μας και μετά να ξεβγάζουμε; Αυτό πρέπει να το κάνουμε ώστε να εισχωρήσει τόσο στην τρίχα όσο και στο δέρμα και να αφαιρέσει όλα τα λίπη και τα υπολείμματα από τα προϊόντα styling. Μην ξεχνάς ποτέ το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής.

Κόβε τις άκρες των μαλλιών σου:  Το μαλλί μας χρειάζεται αρκετές φορές μέσα στον χρόνο κόψιμο τουλάχιστον λίγο τις άκρες. Αυτό θα τα βοηθήσει ν’ αναπνέουν καλύτερα και φυσικά θα τους δώσει τη δυνατότητα να μακρύνουν πιο γρήγορα.

Θεραπείες: Οι hair stylist συμφωνούν ότι μια εβδομαδιαία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, επιβάλλεται για όλους τους τύπους μαλλιών προκειμένου να δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή.

Σωστή διατροφή: Όταν τρώμε υγιεινά βοηθά όχι μόνο το δέρμα και το σώμα μας, αλλά και τα μαλλιά μας. Η βιταμίνη Β και τα ωμέγα-3 συνδέονται με τα πιο υγιή και μακριά μαλλιά. Βάλε στη διατροφή σου τα στρείδια, τα μύδια, τα φασόλια και τα αυγά για πρωτεΐνες, πιπεριές και σκούρα φυλλώδη πράσινα λαχανικά για τη βιταμίνη C.

Μεταξένια μαξιλαροθήκη: Μια βαμβακερή μαξιλαροθήκη θα απορροφήσει όλη την υγρασία από τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Γι’ αυτό προτίμησε να κοιμάσαι σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη, η οποία θα επιτρέψει στα μαλλιά σου να διατηρήσουν την υγρασία τους και θ’ αποφύγεις την αφυδάτωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS