BEAUTYHAIR & NAILS6 trending hair looks για τις καλοκαιρινές σου εξόδους!

6 trending hair looks για τις καλοκαιρινές σου εξόδους!

Το καλοκαίρι απαιτεί ανανέωση στη διάθεση, στο στιλ αλλά και στα μαλλιά μας. Φέτος η μόδα μας εμπνέει για σικάτα hairstyles τόσο στα μακριά όσο και στα κοντά μαλλιά, με hair accessories αλλά και με καλοκαιρινές αποχρώσεις που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη φυσική μας ομορφιά.

Δείτε πιο κάτω 6 κύπριες influencers με τα πιο trending hair looks:

  1. Άσπρο και φαντάχτερο τσιμπιδάκι
    Το νέο trend του 2019 είναι αυτό, ενα τσιμπιδάκι φανταχτερό το οποίο φοράνε τα μοντέλα  κατά την διάρκεια του make up από τους make up artist. Πλέον, έχει γίνει τάση για τις νυχτερινές εξόδους και συνδυάζεται τέλεια με ένα sleek hair look ή εαν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά ταιριάζει πολύ και δίνει σχήμα.

2. ”Ariana Grande’s special signature hairstyle”
Για να πετύχεις αυτό το look μάζεψε τα μαλλιά σου μέχρι το αυτί, σφήξε το κοτσιδάκι και έπειτα χτένισε μαζί τα μαλλιά σου για να γίνουν ένα και να δώσουν όγκο.

3. Wavy Beach Look
Μπορείς να πετύχεις αυτό το look με ένα σίδερο μαλλιών για μπούκλες και έπειτα με τα χέρια χτενίσε απαλά τα μαλλιά. Εαν δεν θέλεις να πειράξεις τα μαλλιά σου, δοκίμασε  αραιές πλεξούδες για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

View this post on Instagram

Αγαπημένες μου it’s been a long time! ♥️GIVEAWAY♥️ γιατί έχετε ξετρελαθεί με τα vintage-style χρυσά δακτυλίδια μας απο @melekkisjewellery 💍💍💍 14 Φεβρουαρίου 2 τυχερές (μια απο το δικό μου διαγωνισμό και μια απο της Θέλξιας) θα κερδίσουν απο 2 χρυσά δακτυλίδια 9 καράτια συνολικής αξίας €300 η κάθε μια!! Τα βήματα: •Κάνετε follow τον @melekkisjewellery εμένα @andreanafrangoudes και τη @thelxia_valeria_frangoudes •Κάνετε like & mention/comment 2 φίλες σας!! Καλή επιτυχία!!!! 🥰😘🥰

A post shared by A N D R E A N A FRANGOUDES (@andreanafrangoudes) on

4. Το ”bun” της μπαλαρίνας
Βάλε λίγο wax ή hairspray για να πετύχεις αυτό το flawless look.

5. Πλεξούδες

Μπορείς να τις συνδυάσεις με καπέλο ή κοσμήματα για τα μαλλιά. Για ένα πιο χαλαρό look, άφησε δύο μικρές τουφες μπροστά.

6. Boss’s choice: Κοτσιδάκι με χορίστρα στην μέση.
Βάλε λίγο wax ή spray για να τα στρώσεις καλά.

,

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS