ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYHAIR & NAILSΗ αλλαγή στα μαλλιά της Katherine Heigl θα σας αφήσει άφωνες

Η αλλαγή στα μαλλιά της Katherine Heigl θα σας αφήσει άφωνες

Η Katherine Heigl, είναι μια ευτυχισμένη μητέρα δύο κοριτσιών και ενός αγοριού με τα οποία μοιράζετε οικογενειακές στιγμές που μοιράζετε με τους θαυμαστές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία με τον 3χρονο γιο της Joshua η οποία μας μας άφησε άφωνες μιας και η Heigl αποκάλυψε με αυτό τον τρόπο τη νέα, δραματική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Για την ακρίβεια η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της σε ένα κοντό bob και τα έβαψε σκούρα καστανά. Ναι, αποχωρίστηκε τα μακριά ξανθά μαλλιά της για χάρη της μεγαλύτερης τάσης των τελευταίων χρόνων.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε την απουσία των κοριτσιών λέγοντας: “Καινούρια κουρέματα για τους Kelley’s. Δεν θα δείτε στη φωτογραφία τα κορίτσια. Κρύβονται γιατί δεν θέλουν να είναι σ’ αυτή. Αλλά όλοι μας κόψαμε τα μαλλιά μας και νοιώθουμε ωραία. PS. Θα αποκαλύψω τα κουρέματα των κοριτσιών με τον έναν ή το άλλο τρόπο. Δεν μπορούν να κρύβονται για πάντα”.

Λίγο αργότερα η πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτική σειράς Suits, ανέβασε μία selfie σχολιάζοντας πως δεν είχε τίποτα να κάνει και πουθενά να πάει αλλά ήθελε να “παίξει” με το νέο της κούρεμα.

Κι αφού είναι τέλεια χτενισμένο αποφάσισε να ολοκληρώσει το look απλώνοντας κραγιόν, φον ντε τεν, blush και σκιά. Και συνέχισε: “Τώρα είναι έτοιμο χωρίς να έχω να πάω πουθενά. Και πρέπει να ξοδέψω 15 λεπτά για να ξεβαφτώ”.

Η Heigl έβαψε αρχικά τα μαλλιά της καστανά για τις ανάγκες του ρόλου της στην τηλεοπτική σειρά “Firefly Lane”. Το κούρεμα όμως ήταν αποκλειστικά και μόνο δική της επιλογή. Και το αποφάσισε τώρα που δεν είναι αναγκασμένη να έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα ή μήκος στα μαλλιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS