Ένα από τα πράγματα για τα οποία παραπονιούνται συχνότερα οι γυναίκες είναι –μεταξύ άλλων- η λιπαρότητα και ταυτόχρονα η ξηρότητα των μαλλιών τους.

Αν το σκεφτείς καλά, το να μην έχει η τρίχα τις ίδιες ανάγκες από τη ρίζα ως την άκρη, είναι λογικό. Η ρίζα εξαρτάται από το «οικοσύστημα» του δέρματος του κεφαλιού ενώ η άκρη είναι στην ουσία νεκρή. Με τη λογική λοιπόν, η ρίζα έχει περισσότερη υγρασία και η άκρη έλλειψη αυτής. Η κατάσταση βεβαίως γίνεται πιο έντονη και την παρατηρούν περισσότερο γυναίκες που έχουν λιπαρά μαλλιά και γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους και εκεί είναι που δημιουργούνται προβλήματα…

Η πρώτη σκέψη (και λύση) που έρχεται στο μυαλό κάθε γυναίκας -που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα- είναι το ξηρό σαμπουάν. Με το ξηρό σαμπουάν μπορεί να εξισορροπηθεί η λιπαρότητα στο κεφάλι και να αποφευχθεί το λούσιμο, αυτό όμως σημαίνει ακόμα περισσότερη ξηρότητα στις άκρες που τόσο ανάγκη έχουν από ενυδάτωση και θρέψη.

Τι πρέπει να κάνεις άρα; Να βρεις σαμπουάν που είναι ενυδατικά μεν αλλά καθαριστικά, που χαρίζουν στην τρίχα αυτά που χρειάζεται χωρίς να την επιβαρύνουν. Εμείς έχουμε 5 αγαπημένα και θα τα βρεις παρακάτω. Δοκίμασέ τα και θα δεις μεγάλη διαφορά.