ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYHAIR & NAILSΤο wet look της Ζέτας Μακρυπούλια είναι το χτένισμα που θα αναδείξει...

Το wet look της Ζέτας Μακρυπούλια είναι το χτένισμα που θα αναδείξει τα outfits του weekend

Το wet look είναι ένα χτένισμα το οποίο θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση κάθε σου βήμα, ενώ θα χαρίσει ένα level up στα βραδινά outfits του weekend.

Το wet look είναι ένα από τα iconic χτενίσματα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων τα τελευταία χρόνια. Είναι διαχρονικό, κομψό και ένα από τα hairstyles που κυριάρχησαν φέτος, στα περισσότερα catwalks. Είναι αρκετά δημοφιλή γιατί μέσα σε λίγα λεπτά, μπορεί να απογειώσει μία εμφάνιση. Για να πετύχεις το wet look, δεν χρειάζεσαι κάποιο θερμαντικό εργαλείο, ενώ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, με κάθε τύπο μαλλιού!

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην πρεμιέρα της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω, του Νίκο Χατζηνικολάου, έχοντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά hairstyles που την έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Zeta 5

Η Ζέτα, επίλεξε ένα wet look το οποίο ήταν ελαφρώς wavy. Το χτένισμα της Μακρυπούλια, ταίριαζε τέλεια με το μοβ στράπλες φόρεμα της, τονίζοντας περισσότερο τους ώμους και το βαθύ ντεκολτέ της. Το μακιγιάζ της ήταν σε ροζ αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα natural beauty look, αναδεικνύοντας με τον πιο κολακευτικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Zeta 3

3 tips για να πετύχεις το wet look της Ζέτας
Το wet look, της Ζέτας είναι ιδανικό για all day εμφανίσεις, συνδυάζοντας το τόσο με casual όσο και με formal looks. Επειδή, το σαββατοκύριακο είναι μία ανάσα από εμάς, το wet look είναι ένα χτένισμα το οποίο θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση κάθε σου βήμα, ενώ θα χαρίσει ένα level up στα βραδινά outfits του weekend. Αν θέλεις να υιοθετήσεις το χτένισμα της Ζέτας, το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω steps:

Zeta 2

Τοποθέτησε σε στεγνά μαλλιά το ειδικό προϊόν styling (στο συγκεκριμένο look απέφυγε τις άκρες)
και με μία χτένα/βούρτσα, χτένισε όλα τα μαλλιά με φορά προς τα πίσω, προσθέτοντας ξανά από το προϊόν, όπου χρειάζεται.

Zeta 4

Τέλος, για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα μπορείς να το κλειδώσεις με λίγη λακ.
Voilà! Έτοιμη για τα parties του ΣΚ!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS