BEAUTYMAKE UP5 tricks των Γαλλίδων για να διατηρείται το άρωμά σου περισσότερο

5 tricks των Γαλλίδων για να διατηρείται το άρωμά σου περισσότερο

Της Κούλας Θεμιστοκλέους 

Οι Γαλλίδες  έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση όσον αφορά στο άρωμα που επιλέγουν να φορούν. Εκτιμούν όχι μόνο ένα όμορφα σχεδιασμένο άρωμα, γνωρίζουν επίσης τι πρέπει να φορούν όπως και πώς να το φορέσουν.

Μην τρίβεις τους καρπούς σου

Συχνά ψεκάζεις το άρωμα σου και ταυτόχρονα τρίβεις τους καρπούς σου. Αλλά αν το σκεφτείς… γιατί; Δεν είναι μόνο περιττό το γεγονός ότι επιθυμείς να «εξαπλωθεί» το άρωμα αλλά μπορεί επίσης να υποβαθμίσει την όλη προσπάθεια. Το άρωμα προορίζεται να «ξεδιπλωθεί» από το πρώτο ψέκασμα, οπότε αφήστε το να στεγνώσει φυσικά στο δέρμα σας.

Κράτησε κάποια απόσταση

Όταν βλέπεις το άρωμα να βγαίνει από το μπουκάλι, άφησε το σύννεφο που δημιουργείται να έρθει προς το μέρος σου αντί να το ψεκάσεις απευθείας. Αυτό θα βοηθήσει το άρωμα να πάει σε περισσότερες περιοχές του σώματός σου ενώ του επιτρέπει ταυτόχρονα να «ξετυλίγει» την εσάνς του χωρίς να κάνει το δέρμα υγρό.

Μικρό μυστικό

Οι Γαλλίδες φορούν άρωμα σαν να είναι ένα απαραίτητο ρούχο. Και, για τις cool Παριζιάνες στην πραγματικότητα αυτό είναι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ψεκάσεις την ντουλάπα σου με το άρωμά σου και να έχεις στην τσάντα σου πάντα ένα travel size άρωμα ή ένα purse spray όταν είσαι εν κινήσει.

Το σημείο της μέσης

Έχεις ακούσει φαντάζομαι ότι οι Γαλλίδες πάντα βάσζουν άρωμα στα σημεία όπου κτυπούν οι παλμοί. Αυτό βασικά σημαίνει στα πιο ζεστά σημεία του σώματος όπως είναι οι καρποί και ο λαιμός. Υπάρχει όμως και το σημείο του της ζώνης της μέσης όπου επίσης είναι πολύ θερμό.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS