BEAUTYMAKE UPΑυτό είναι το must-have beauty item του καλοκαιριού

Αυτό είναι το must-have beauty item του καλοκαιριού

Της Μαρίας Πολυκάρπου

Το μπλε aqua ή αλλιώς Island Paradise, συμπεριλαμβάνεται στα 5 χρώματα – τάσεις του φετινού καλοκαιριού, αφού μαζί με όλα τα nude, τα πράσινα και το πορτοκαλί, διανύει μια μοναδική στιγμή.

Είναι σίγουρα ένα χρώμα καλοκαιρινό που παραπέμπει στο καταγάλανο του ουρανού, του ωκεανού και επικρατεί μαζί με το άσπρο στα πιο κοσμικά ελληνικά νησιά.

Φέτος το συναντήσαμε παντού! Κυριάρχησε ως τάση στην εσωτερική διακόσμηση, στις πασαρέλες, αλλά το συναντήσαμε και στο μακιγιάζ.

Το μπλε eyeliner έχει κάνει ένα δυναμικό come-back στο χώρο της μόδας και αναδείχτηκε ισάξιο με το μαύρο. Ναι, οι συνήθειες δύσκολα αλλάζουν και έχετε συνηθίσει με το μαύρο eyeliner, αλλά γιατί να μην πειραματιστείτε.

Η κατάλληλη απόχρωσή του, ταιριάζει σε κάθε χρώμα δέρματος και προσώπου, έχοντας στην κάθε περίπτωση διαφορετικά, αλλά πάντοτε θετικά αποτελέσματα.

Με το μπλε aqua eyeliner θα πετύχετε ένα πιο σαγηνευτικό, λαμπερό, γατίσιο και φυσικά, καθόλου απαρατήρητο βλέμμα!

Επίσης, δεν «μικραίνει» το μάτι, όπως ένα μαύρο eyeliner και το σημαντικότερο, αποδίδει, αν όχι περισσότερο, το ίδιο, δραματικό εφέ, με το μαύρο.

Όλα αυτά, το καθιστούν από τα must-have beauty items του καλοκαιριού, χαρίζοντας μια νέα, εκρηκτική ματιά στο cat-eye makeup.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε, δημιουργώντας μια απλή γραμμή στο κάτω ή άνω βλέφαρο, ένα μπλε eyeliner, κίνηση που θα κάνει τα καλοκαιρινά σας μακιγιάζ, εντυπωσιακά και αξέχαστα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το ανοιξιάτικο show της Mary Katrantzou, στα backstage του οποίου η make-up artist Val Garland δήλωσε: «Το μπλε είναι ο κόσμος μου. Φανταστείτε ένα τατουάζ με αυτό το μπλε του στυλό, αεροδυναμικό, γραμμικό με ένταση».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS