BEAUTYMAKE UPΜια λονδρέζικη αρωματική περιπέτεια

Μια λονδρέζικη αρωματική περιπέτεια

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

To νέο γυναΙκείο άρωμα Her Eau de Parfum του οίκου Burberry, είναι μοναδικό: Έντονο, φρουτώδες και με floral αίσθηση δημιουργήθηκε από τον master perfumer Francis Kurkdjian. Ο συνδυασμός των συστατικών που περιέχει, σε συνάρτηση με το βρετανικό πνεύμα, έχουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό και χαρακτηριστικό. Είναι πολύ εύκολο να αναγνωρίσεις το άρωμα Her.

 

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Στην καμπάνια του νέου γυναικείου αρώματος του οίκου Burberry, πρωταγωνιστεί η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο Cara Delevingne, που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο, το ενεργητικό και περιπετειώδες πνεύμα των ανθρώπων που ζουν στο Λονδίνο. Η διαφημιστική καμπάνια, φωτογραφήθηκε από τον Juergen Teller, απαθανατίζοντας την Cara σε ζωηρές και αυθόρμητες στιγμές στο κέντρο του Λονδίνου.

 

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η συσκευασία του νέου αρώματος, αντλεί την έμπνευση της από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρώτου αρώματος του οίκου,‘Burberry’s for Men’, που παρουσιάστηκε το 1981. Δημιουργημένο με ειδικά επεξεργασμένο καμπυλωτό γυαλί, το άρωμα μπορεί να γίνει πολύ προσωπικό, καθώς υπάρχει η δυνατότητα χάραξης στο καπάκι, πάνω στη χρυσή του λεπτομέρεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS