BEAUTYMAKE UPΠοιο είναι το νέο beauty trend (που μάλλον) ήρθε για να μείνει;

Ποιο είναι το νέο beauty trend (που μάλλον) ήρθε για να μείνει;

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

Το #dumplingskin έιναι το trend που ξεκίνησε από την διάσημη makeup artist Nam Vo, η οποία δημιούργησε ένα hashtag με σκοπό να γίνει πιο virαl ξεπερνώντας με αυτό τον τρόπο το ήδη διάσημο κορεάτικο κίνημα #glassskin.Είναι η τάση που επιβάλλει στην επιδερμίδα να είναι εξαιρετικά λαμπερή και ενυδατωμένη.
Διάσημα μοντέλα όπως η Rosie Huntington-Whiteley έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση ομορφιάς στην καθημερινότητά τους και τα αποτελέσματα είναι απλά εξαιρετικά.


Πώς το περιγράφει η Nam Vo; «Απαλό, υγιές, ενυδατωμένο και νόστιμο». Και πώς μπορούμε να το εφαρμόσουμε;

How to:
Ξεκινάμε με το γεγονός ότι δεν πρέπει να αμελούμε την καθημερινή περιποίηση του δέρματός μας. Τονίζουμε επίσης την αναγκαιότητα της καθημερινής χρήσης αντιοξειδωτικών προϊόντων, καθώς επίσης και της σωστής ενυδατικής που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Η τέλεια βάση είναι επίσης πράξη κλειδί. Επιλέγουμε ελαφριά foundations και concealers, σε υγρή μορφή κατά προτίμηση έτσι ώστε να έχουμε φυσικό, λαμπερό δέρμα. Πριν ακόμη απορροφηθούν τα υγρά προϊόντα, εφαρμόζουμε το highlighter στα κατάλληλα σημεία, κόκαλα ζυγωματικών, ράχη μύτης, τόξο του έρωτα, εσωτερικές κόγχες ματιών. Προτιμούμε κρεμώδη, υγρά και χρησιμοποιούμε μικρές ποσότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS