BEAUTYMAKE UPΠώς να σβήσεις τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια

Πώς να σβήσεις τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια

Για να σβήσουν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια πρέπει να ακολουθήσεις τα πιο κάτω συγκεκριμένα βήματα στο μακιγιάζ σου:

Ενυδάτωση

 Είναι απαραίτητο να προετοιμάσεις το δέρμα σου, πριν εφαρμόσουμε οποιοδήποτε προϊόν βάσης. Πόσο μάλλον την περιοχή των ματιών, όταν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα. Ελάχιστη κρέμα ματιών, πριν την εφαρμογή concealer θα βοηθήσει απίστευτα. Ωστόσο πρέπει πάντα να περιμένουμε να απορροφηθεί η υγρασία, πριν περάσουμε στο makeup προϊόν.

Concealer

Όταν οι ρυτίδες και οι γραμμές είναι έντονες, είναι προτιμότερο να επιλέγουμε concealer με κρεμώδη υφή. Εφαρμόζουμε ελάχιστη ποσότητα και τη δουλεύουμε με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις, τοπικά στα σημεία που πρέπει, μέχρι να δούμε στον καθρέφτη ότι το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.

Επειδή όμως τα κρεμώδη προϊόντα μπορεί να τρέξουν ή να σπάσουν μέσα στην ημέρα, σφραγίζουμε το μακιγιάζ, με ελάχιστη διάφανη πούδρα, κάτω από την περιοχή των ματιών. Ελάχιστη ποσότητα σε ένα πινέλο και ταμποναριστές κινήσεις στα σημεία που πρέπει, θα έχουν το επιθυμητό, λείο αποτέλεσμα, ενώ οι ρυτίδες και οι γραμμές θα εξαφανιστούν εντελώς!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS