ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSIC«Ο David Bowie μαζί με τον Freddie Mercury έχουν γράψει κομμάτια που...

«Ο David Bowie μαζί με τον Freddie Mercury έχουν γράψει κομμάτια που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ»

Ο Peter Hince, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής του road crew των Queen κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 80, ισχυρίζεται ότι ήταν στο στούντιο όταν η μπάντα και ο Bowie συνεργάστηκαν στη μεγάλη επιτυχία «Under Pressure» το 1981. Ο Hince δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την ηχογράφηση, στο instagram και έγραψε τα εξής: «Είχαν ήδη αρχίσει να συζητάνε τι θα γράψουν. Έκαναν διασκευές και μερικά από τα δικά τους πράγματα … Επέστρεψαν την επόμενη μέρα και στη συνέχεια έγραψαν αυτό που τελικά έγινε το Under Pressure.

Αλλά υπήρξαν και άλλα πράγματα που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα οποία έμειναν στη μέση ή χωρίς τη μίξη. Ήμουν στο στούντιο μαζί τους. Όλα ήταν αρκετά αυθόρμητα. Ήταν μια από αυτές τις στιγμές του rock`n`roll. Απλώς έκαναν πλάκα και έπαιζαν μεταξύ τους τραγούδια. Σίγουρα, υπήρχαν και άλλα κομμάτια που ηχογραφήθηκαν με τους Queen και τον Bowie και με τον Freddie να τραγουδάει, τα οποία δεν κυκλοφόρησαν ποτέ. Αρκετά ακατέργαστο, αλλά πρωτότυπο υλικό σίγουρα.

Ήταν απλά απίστευτα αυθόρμητοι, καλοί μουσικοί. Μπορώ κατηγορηματικά να πω ότι γνωρίζω ότι υπήρχαν πλήρη κομμάτια, αμιξάριστα κομμάτια, αλλά πλήρως διαμορφωμένα τραγούδια που έγιναν. Ανήκαν στον David Bowie ή στους Queen; Αυτό είναι ίσως μέρος του λόγου για τον οποίο αυτά τα πράγματα δεν έχουν έρθει ποτέ στο φως».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS