CELEBRITIESΑθηνά Οικονομάκου - Μαίρη Συνατσάκη: Θα μπορούσαν να δουλέψουν μαζί τηλεοπτικά;

Αθηνά Οικονομάκου – Μαίρη Συνατσάκη: Θα μπορούσαν να δουλέψουν μαζί τηλεοπτικά;

Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη όπως όλα δείχνουν είναι στα καλύτερα τους! Η γνωστή ηθοποιός και η λαμπερή παρουσιάστρια, έχουν ξεκινήσει μια επιχειρηματική συνεργασία η οποία φέρει την υπογραφή τους και υπόσχονται πολλά! 

Η συνεργασία αυτή αφορά μια σειρά ρούχων και τα δύο ταλαντούχα κορίτσια έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό Omikron και την Πένυ Θωμοπούλου και μίλησαν για όλα.

Στην ερώτηση εαν μετά από αυτή την επιχειρηματική τους συνεργασία θα μπορούσαν να φανταστούν και τις δύο μαζί τηλεοπτικά σε μια εκπομπή ή σε κάποιο project, η Αθηνά απάντησε ότι «Δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό» ενώ η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε ότι «Θα είχε πολύ ενδιαφέρον»

Η Αθηνά Οικονομάκου πρόσθεσε ότι «Η παρουσίαση είναι κάτι που δεν με αφορά αλλά σίγουρα αν υπήρχε μια πρόταση που θα μου κέντριζε το ενδιαφέρον, θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο να πω το «ναι» αν ήταν και η Μαίρη, λόγω της οικειότητας και της ασφάλειας που νιώθω πλέον μαζί της, παρά σε οποιαδήποτε άλλη συνθήκη.»

Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη λοιπόν, φωτογραφίζονται στο cover story με ρούχα της δικής τους σειράς και μας συστήνουν τη νέα τους κολεξιόν.

Διαβάστε όλα όσα είπαν, στο νέο τεύχος του Omikron που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου μαζί με τον «Φιλελεύθερο»

Φωτογράφος: Δημήτρης Σκουλός

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS