CELEBRITIESSHOWBIZ10 γάμοι που ξεχώρισαν το 2018 και τα εντυπωσιακά νυφικά! (εικόνες)

10 γάμοι που ξεχώρισαν το 2018 και τα εντυπωσιακά νυφικά! (εικόνες)

Με το 2018 να κοντεύει να τελειώσει, είναι πλέον σαφές ότι αποχαιρετούμε μια χρονιά γεμάτη ρομαντισμό και έρωτα.  Το έτος που φεύγει μάς αφήνει λαμπερούς γάμους, από δυο royal – της Μeghan Markle που παντρεύτηκε φορώντας Givenchy και της πριγκίπισσας Ευγενίας με Peter Pilotto – μέχρι τον  γάμο της Priyanka Chopra και της Chiara Ferragni που ήταν υπερπαραγωγή και σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστοι!

Αυτοί ήταν οι 10 γάμοι που ξεχώρισαν:

1. Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle

Αδιαμφισβήτητα ο γάμος της χρονιάς! Ο γάμος του πρίγκιπα με την Αμερικανίδα ηθοποιό έγινε πρωτοσέλιδο σε παγκόσμιο επίπεδο τον Μάιο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία του St George στο Κάστρο Windsor, ενώ η νύφη φόρεσε το διάσημο πλέον νυφικό Givenchy, που σχεδίασε η Clare Waight Keller.

2.Πριγκίπισσα Eugenie & Jack Brooksbank

Ο δεύτερος βασιλικός γάμος της χρονιάς βρήκε την πριγκίπισσα Eugenie να παντρεύεται τον μακροχρόνια σύντροφό της Jack Brooksbank, φορώντας περήφανα το Peter Pilotto νυφικό της με την ανοιχτή πλάτη, για να δείξει την ουλή της από ένα χειρουργείο που έκανε ως παιδί.

3. Gwyneth Paltrow & Brad Falchuk

Η Gwyneth Paltrow κι ο Brad Falchuk γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Glee to 2010 και παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στο περιοδικό Goop της ηθοποιού, αλλά ο γάμος παρέμεινε εντελώς ιδιωτικός, και το ζευγάρι μοιράστηκε μόνο μια φωτογραφία από την τελετή στο Instagram.

4. Priyanka Chopra & Nick Jonas

View this post on Instagram

And forever starts now… ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

To βραβείο γάμου – υπερπαραγωγή για το 2018 πάει στον Nick και την Priyanka. Παντρεύτηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου στο παλάτι Taj Umaid Bhawan στο Jhodpur και οι εορτασμοί κράτησαν αρκετές μέρες. Η νύφη φόρεσε ένα Ralph Lauren νυφικό ειδικής παραγγελίας, το οποίο είχε ένα πέπλο πάνω από δύο μέτρα, και άλλαξε τουλάχιστον 8 διαφορετικά outfits κατά τη διάρκεια των εορτασμών.

5. Karlie Kloss & Joshua Kushner

Η Karlie Kloss πατρεύτηκε μυστικά τον Joshua Kushner τον Οκτώβριο, σε μια τελετή με λιγότερους από 80 καλεσμένους. Το ζευγάρι είχε κρατήσει τη σχέση αρκετά ιδιωτική, οπότε δεν μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι κι ο γάμος ήταν κρυφός. Το μοντέλο φόρεσε ένα κλασικό νυφικό Dior με δαντέλα.

6. Chiara Ferragni & Fedez


H Chiara FerraEmily Ratajkowski and Sebastian Bear-McClard από τη Maria Grazia Chiuri. Αργότερα φόρεσε ένα δεύτερο Dior, επίσης ειδική παραγγελία, στο οποίο ήταν επάνω ραμένη η “ιστορία” του ζευγαριού. Στη συνέχεια αφαίρεσε την ογκώδη φούστα κι έμεινε με ένα μίνι φόρεμα για το πάρτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Chiara Ferragni: Δείτε τα δυο παραμυθένια φορέματά της και τα νυφικά γοβάκια (εικόνες)

7. Emily Ratajkowski and Sebastian Bear-McClard


Η Emily Ratajkowski έκανε τον πιο ήσυχο celebrity γάμο της χρονιάς. Ο γάμος της με τον Sebastian Bear-McClard, που έγινε σε κλειστό κύκλο στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, ανακοινώθηκε με μια φωτογραφία στο Instagram. Μάλιστα, δεν επέλεξε καν νυφικό, αλλά ένα μουσταρδί κοστούμι Zara, μαζί με ένα πλατύγυρο καπέλο με πέπλο.

8. Marta Ortega & Carlos Torretta

View this post on Instagram

“A través de este diseño he querido transmitir un imaginario con un inusual sentido del romanticismo, lleno de ligereza, frescura e intención para ilustrar su fuerte personalidad. Un sofisticado rosa claro casi blanco fue el color elegido para el vestido. Quería que fuera ligero como un aura que irradia las emociones de la novia, no sólo un vestido sino algo vinculado a la magia del momento, al igual que el velo y las pequeñas flores en el peinado de la novia. La camisa de gasa plisada y la falda hablan un lenguaje más contemporáneo y, al mismo tiempo, romántico. @pppiccioli para @maisonvalentino. Creador del diseño exclusivo del vestido de novia de Marta Ortega. Fotografía @therealpeterlindbergh LINK EN BIO para toda la información —- ELLE.es #MartaOrtega #CarlosTorretta #Valentino #vestidodenoviaValentino

A post shared by ELLE España (@elle_spain) on

H κόρη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της εταιρείας Zara παντρεύτηκε τον Carlos Torretta στην Ισπανία, σε μία λαμπερή τελετή, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο Οrtega είναι ο πέμπτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, και ο γάμος της κόρης του θεωρήθηκε από τις ισπανικές εφημερίδες ως “Ο γάμος της χρονιάς”. Στο πάρτι παρευρέθηκαν πάνω από 400 καλεσμένοι και η Marta φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό Valentino.

9. AnneLaure Mais & Edouard Moreau

View this post on Instagram

Monsieur et Madame Moreau ✨ #mrmmemoreau

A post shared by Adenorah ♏️ (@annelauremais) on

Μια από τις σημαντικότερες γαλλίδες Influencers, η Adenorah, παντρεύτηκε τον Edouard Moreau στο τέλος του καλοκαιριού. Όπως ήταν αναμενόμενο, φόρεσε διάφορα κομψά φορέματα, ανάμεσα στα οποία ήταν ένα Pronovias για την πολιτική τελετή, ένα Wednesday Atelier για την επίσημη τελετή, και αργότερα ένα μινι Magda Butrym για το πάρτι.

10. Miley Cyrus and Liam Hemsworth


Στην εκπνοή της χρονιάς, η Miley και ο Liam είπαν τους γαμήλιους όρκους τους, μετά από δύο χρόνια αρραβώνα. Η νύφη φόρεσε ένα κομψό νυφικό Vivienne Westwood, ενώ ο γάμος έγινε στην πόλη καταγωγής της, στο Nashville.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS