CELEBRITIESSHOWBIZ3+1 προτάσεις για το καλοκαίρι στη Λευκωσία

3+1 προτάσεις για το καλοκαίρι στη Λευκωσία

Το καλοκαίρι στην πρωτεύουσα κάποιες φορές γίνεται αφόρητο. Υπάρχουν όμως κάποιες ευκαιρίες για «αποδράσεις» οι οποίες θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω και θα σας βοηθήσουν να αντέξετε μέχρι να φύγετε για διακοπές.

Μια βόλτα στο The Mall of Cyprus

Ακόμη κι όταν οι θερμοκρασίες έξω φθάνουν στα όρια του κόκκινου συναγερμού υπάρχει ένας χώρος στην πόλη όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας για αγορές, ψυχαγωγία και διασκέδαση. H μεγάλη επέκταση του The Mall of Cyprus μετέτρεψε το ήδη επιτυχημένο προορισμό σε ένα χώρο όπου μπορείς πολύ εύκολα να περάσεις όλη τη μέρα, έχοντας δεκάδες επιλογές.

Το έργο «Expanding Experiences» πρόσθεσε στην ήδη υφιστάμενη γκάμα καταστημάτων και χώρων ψυχαγωγίας πολλές ακόμη επιλογές. Πολλά γνωστά brands από την Κύπρο και το εξωτερικό βρήκαν το χώρο που αναζητούσαν στο Mall of Cyprus. Επιπλέον το ανανεωμένο Food Court προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών σε εστιατόρια και καφετέριες. Τις καλοκαιρινές ημέρες μπορείς να επιλέξεις είτε τους εσωτερικούς χώρους είτε τη μεγάλη βεράντα για να απολαύσεις το φαγητό και τον καφέ σου. Παράλληλα το K-cineplex και το ανανεωμένο Arcade είναι οι καλύτερες επιλογές για ψυχαγωγία από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Η έννοια «shopping & leisure» από τις 18 Ιουλίου αλλάζει αφού με την προσθήκη ακόμη περισσότερων καταστημάτων με δημοφιλή brands από την Κύπρο και το εξωτερικό καθώς νέων χώρων εστίασης το The Mall of Cyprus γίνεται ένας μοναδικός προορισμός γεμάτος νέες εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Επισκεφθείτε το http://expanding.themallofcyprus.com/ και μάθετε όλα τα νέα για την επέκταση και τους νέους χώρους.

Η δική μας θάλασσα

Θάλασσα μπορεί να μην διαθέτουμε στη Λευκωσία αλλά διαθέτουμε πολλές και ιδιαίτερα αξιόλογες πισίνες για να δροσιστούμε τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού. Συνολικά (συμπεριλαμβανομένων των πισίνων των ξενοδοχείων) υπάρχουν δέκα δημόσιες πισίνες στη Λευκωσία όπου μπορείς να κάνεις τις βουτιές σου.

Info: Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας (22797646), Δημοτικό Κολυμβητήριο Αγλατζιάς (22339848), Cleopatra Hotel (22844000), The Landmark (22377777),  Hilton Park (22695111), The Sporting Club (22129700), Δημοτικό Κολυμβητήριο Λακατάμιας (22 383000), Bianco Poll & Bar (22 351644), Ginger (22467602), Πολυχώρος Φάρμα (96609309)

Πάμε Φεστιβάλ

Τα περισσότερα θερινά φεστιβάλ διοργανώνονται στις παραθαλάσσιες πόλεις αλλά κάποιοι διοργανωτές «λυπούνται» τους Λευκωσιάτες και διοργανώνουν κάποιες εκδηλώσεις εντός και στα πέριξ της Λευκωσίας.

Info:  Δεκαπενθήμερο Αφιέρωμα στον Κυπριακό Κινηματογράφο, Πάνθεον, 28/7-1/8. Φεστιβάλ Ξαρκής 2019, Πολύστυπος, 16-18/8. Windcraft Music Fest, 10-11/8, Κατύδατα.

Βόλτα στο πάρκο

Η Λευκωσία είναι από τις λίγες πρωτεύουσες που διαθέτουν τόσους χώρους πρασίνου. Το απόγευμα μετά που δύει ο ήλιος τα πάρκα της Λευκωσίας είναι ιδανικά για περπάτημα ή για χαλάρωση σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Info: Γραμμικό πάρκο από τη Λακατάμια έως τον Άγιο Ανδρέα. Γραμμικό πάρκο Καϊμακλίου, Πάρκο Αγίου Δημητρίου, Πάρκο Αθαλάσσας, Κήποι Μετοχίου Κύκκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS