CELEBRITIESSHOWBIZ5 γυναικείες προσωπικότητες που μπορούν να σε εμπνεύσουν για το καρναβάλι

5 γυναικείες προσωπικότητες που μπορούν να σε εμπνεύσουν για το καρναβάλι

Διανύουμε την εβδομάδα των καρναβαλιών και είμαστε πολύ πολύ κοντά από το Σαββατοκύριακο που είναι γεμάτο καρναβαλίστικες εκδηλώσεις.

Αυτή την χρονιά τυχαίνει να συμπίπτουν οι εορτασμοί των καρναβαλιών με την Ημέρα την Γυναίκας που γιορτάζουμε αύριο (Παρασκευή, 08/03) . Τι καλύτερο λοιπόν από τον να εμπνευστούμε από σημαντικές γυναικείες παρουσίες που στιγμάτισαν με τις ικανότητες τους;

Εμείς σας παρουσιάζουμε 5 σημαντικές προσωπικότητες που θα μπορούσες να μιμηθείς έστω και για λίγο.

Frida Kahlo

Αγαπημένη καλλιτέχνης και με ιδιαίτερο στιλ η Φρίντα Κάλο που μας κάνει να θέλουμε να την αντιγράψουμε για τα καρναβάλια! Κάνε δυο πλεξουδάκια τα μαλλιά σου και ένωσε τα σε σινιόν. Κότσαρε πάνω στο κεφάλι σου 4-5 χρωματιστά μεγάλα λουλούδια και φτιάξε το περίφημο ενωμένο φρύδι της Κάλο, το οποίο φυσικά συνοδεύεται και από λίγο μουστάκι. Ό,τι έχεις σε λουλουδάτο ρούχο φόρα το, μαζί με έντονα κοσμήματα και κατακόκκινο κραγιόν.

Όντρεϊ Χέπμπουρν (Breakfast at Tiffany’s)

Γίνε μια μικρή Όντρεϊ Χέπμπουρν, φορώντας το μαύρο φόρεμα σου, μαύρα μακριά γάντια και φυσικά ογκώδη μαύρα γυαλιά ηλίου. Ολοκλήρωσε το στιλ σου με πέρλες για το λαιμό, μια μικρή τιάρα στο κεφάλι και σκουλαρίκια. Το μακιγιάζ απλό με λίγο eyeliner και μάσκαρα. Τα χείλια φυσικά και τα μαλλιά ένα σινιόν μπανάνα! Λίγο άρωμα και τρελή διάθεση, όπως της Όντρεϊ στο Breakfast at Tiffany’s!

Sandy – Grease

Χαρακτηριστικός ρόλος που θυμόμαστε όλοι από την διάσημη ταινία «Grease». Μπορείς να πετύχεις πανεύκολα αυτό το look με ένα high waist δερμάτινο κολάν, μαύρο στενό κορμάκι και δερμάτινο jacket. Για τα μαλλιά αν έχεις ξανθό μαλλί τότε είναι η ευκαιρία να τους δώσει τον όγκο που δεν είχαν ξανά ποτέ, αν όχι τότε μια περούκα είναι  η  λύση.

Woman – We Can Do It

Είναι η κλασσική φιγούρα που αντιπροσωπεύει τον φεμινισμό. Την πρωτογνωρίσαμε κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και από τότε έχει γίνει σήμα κατατεθέν για όλες τις δυναμικές, ανεξάρτητες γυναίκες του κόσμου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια κόκκινη μπαντάνα, ένα τζιν πουκάμισο και είσαι έτοιμη.

Marilyn Monroe

Η απόλυτη ντίβα της εποχής με έντονο ταπεραμέντο και νάζι κυριάρχησε στον κόσμο της μόδας, του τραγουδιού και της υποκριτικής. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols για την δεκαετία του 1950. Χαρακτηριστική είναι η φιγούρα της με το λευκό φόρεμα από την ταινία The Seven Year Itch.Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα λευκό αέρινο φόρεμα, μια ξανθιά περούκα και είσαι έτοιμη.

P.S. Μην ξεχάσεις την ελιά στο μάγουλο!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS