CELEBRITIESSHOWBIZΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το δημοσίευμα για φοροδιαφυγή και οι σχέσεις της με Στάθη...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το δημοσίευμα για φοροδιαφυγή και οι σχέσεις της με Στάθη Σχίζα

Δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες, ήθελε πασίγνωστη influencer να εμπλέκεται με φοροδιαφυγή και αρκετοί ήταν αυτοί που φωτογράφισαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ίδια μιλώντας στην δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου και στην κάμερα του Breakfast @Star απάντησε στο δημοσίευμα αυτό ενώ αποκάλυψε και τι σχέσεις έχουν πλέον με τον πρώην σύντροφό της Στάθη Σχίζα.

Διαβάστε επίσης: Στάθης Σχίζας: «Λένε στην Αλεξάνδρα ότι εγώ έδωσα το δημοσίευμα για φοροδιαφυγή»

«Μέχρι πέρσι μου γίνονταν προτάσεις για να τραγουδήσω σε νυχτερινό μαγαζί, έλεγα όχι αλλά γενικά είμαι άνθρωπος των εκπλήξεων» ανέφερε αρχικά για τα επαγγελματικά της.

Διαβάστε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για τη φοροδιαφυγή της influencer: «Είναι πολύ γνωστή»

Στη συνέχεια, το γνωστό μοντέλο και influencer εξομολογήθηκε ότι «Έχω μετανιώσει για σχέση που είχα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη αυτήν την περίοδο. Δεν επιδιώκω να μπω σε μία σχέση αυτήν την περίοδο, θέλω να εστιάσω σε μένα γιατί υπήρξα πολλά χρόνια σταθερά σε σχέσεις. Δεν συγχωρώ την κοροϊδία, γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφό μου, μπορεί να υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά δεν απατώ».

Διαβάστε επίσης: Παναγιώταρου για Σχίζα: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτόν τον άνθρωπο»

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε για το δημοσίευμα που αφορά γνωστή influencer και φοροσιδαφυγή με την ίδια να ξεκαθαρίζειότι δεν είναι εκείνη η influencer που «πιάστηκε».

«Θα απαντήσω απλά και θα μείνω εδώ, ότι δεν είμαι εγώ αυτή. Αλεξανδρούλα έρμη τι ακούς κι εσύ; Τι βιώνεις θα έλεγα. Θέλω λίγη ηρεμία».

Μάλιστα, όσον αφορά τα προσωπικά της αποκάλυψε ότι πλέον έχει κλείσει το κεφάλαιο Στάθης Σχίζας και ότι δεν μιλάνε.

«Είναι μάλλον όταν εκθέτεις κάτι πολύ και το παρουσιάζεις έντονα στα social μετά πρέπει να είσαι έτοιμος όπως στα καλά έτσι και στα κακά να το αντιμετωπίσεις. Έχει κλείσει τελείως το κεφάλαιο με τον Στάθη και δεν μιλάμε πια καθόλου. Γενικά να σου πω την αλήθεια, δεν θέλω να το συζητήσω» ανέφερε κλείνοντας το κεφάλαιο Στάθης Σχίζας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS