CELEBRITIESSHOWBIZΑλίκη Κατσαβού: Μιλάει για τον Κώστα Βουτσά, τη διαφορά ηλικίας και τις...

Αλίκη Κατσαβού: Μιλάει για τον Κώστα Βουτσά, τη διαφορά ηλικίας και τις τελευταίες ώρες του ηθοποιού

«Ένιωθα ότι ο Κώστας Βουτσάς θα “φύγει”»

Μέσα από μια συγκινητική εξομολόγη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη η Αλίκη Κατσαβού μίλησε  για τις τελευταίες ώρες του αείμνηστου Κώστα Βουτσά που τόσο αγαπούσε.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του αείμνηστου ηθοποιού και όπως είπε όταν ο Βουτσάς μπήκε στο νοσοκομείο και μπόρεσε να της μιλήσει, της είπε: «Θέλω να βγω γρήγορα έξω».

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Κώστας Βουτσάς μιλούσε για το θάνατο στον Τάσο Τρύφωνος (βίντεο)

Η ίδια πρόσθεσε:«Εκείνη την ημέρα το ήξερα. Ήξερα ότι ήταν η τελευταία, το ήξερα, το ένστικτο μαζί με τα λόγια των γιατρών, η εικόνα του που είχα στο επισκεπτήριο εκείνης της ημέρας. Έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε, αλλά δεν ήθελα να το δεχτώ, το έβλεπα».

Τι απάντησε σχετικά με τη διαφορά ηλικίας

Ακόμα, αποκάλυψε ότι ήθελε να κάνει και δεύτερο παιδί με τον Βουτσά, αλλά δείλιασε λόγω της ηλικίας της και του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Δεν δίστασε να σχολιάσει τη διαφορά ηλικίας που είχαν και δήλωσε ότι «Εγώ δέχομαι ότι για κάποιους είναι παράλογο (σ.σ. το ότι ο Βουτσάς έγινε πατέρας στα 85 του) γιατί κοιτάζουν τα νούμερα. Εγώ κοίταξα τον άνθρωπο. Ο Κώστας ήταν ο Κώστας! Δεν ήταν ένας 80άρης, δεν μπορούσα να τον μετρήσω με τα κοινά μέτρα των ανθρώπων, ήταν έξω από τα μέτρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS