ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZ«Άλλα λόγια Θκειέ παπά» στο ΣΙΓΜΑ

«Άλλα λόγια Θκειέ παπά» στο ΣΙΓΜΑ

Ένα χωριό με κόκκινα δάνεια, παράνομους έρωτες και αντιζηλίες. Ένας Τσαούσης που θέλει να πατάξει το έγκλημα και ένας παπάς που η ομορφιά του προηγείται του ράσου. Αυτά και άλλα πολλά, έρχονται στη νέα κωμική σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ «Άλλα λόγια θκειέ παπά» που κάνει πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 21:10.

Από τη Μαρίνα Χρυσοστόμου

Κοστούμια μιας άλλης εποχής, χαρακτήρες βγαλμένοι μέσα από την κυπριακή κοινωνία και διαχρονικές ιστορίες που συνδυάζουν με ένα μοναδικό τρόπο το χθες με το σήμερα. Τα γυρίσματα της σειράς που υπογράφουν ο Γιώργος Μουσκοβίας και ο Νικόλας Κουμίδης έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες στο χωριό Ασκάς με το «Άλλα λόγια θκειέ παπά» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 21:10 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη την ίδια ώρα.

Λίγα λόγια για το στόρι…
Πρόκειται για μια διαφορετική ιστορία που διαδραματίζεται στην Κύπρο μιας άλλης εποχής με χαρακτήρες βγαλμένους από το σήμερα. Ένα χωριό με κόκκινα δάνεια και συνεργατικό που στέκει καλά, προς το παρόν, με παράνομους έρωτες, αντιζηλίες και έναν Τσαούση που θέλει να πατάξει το έγκλημα. Συλλαμβάνει, δικάζει, αθωώνει και όποιον πάρει ο χάρος που λέμε ή καλύτερα όποιον πάρει ο Μουχτάρης που τρέχει κάθε λίγο και λιγάκι να σώσει ό,τι σώζεται σε ένα χωριό που διψά, λόγω ξηρασίας του νερόλακκου και το πηγάδι της Αούστας που μονοπωλεί το νερό να δέχεται επιθέσεις από τους διψασμένους και άλλους χωριανούς.

Ο Παπανάρκισσος, που η ομορφιά του προηγείται του ράσου, έχει σύμβουλο τον Χρυσοστομάκη, άλλως Ττομούη και σλόγκαν το «ο Χριστός δεν σώζει κανέναν δωρεάν» και πού ξέρετε, ο σιεηττάνης Χρυσοστομάκης όταν μεγαλώσει ίσως εκλεγεί αρχιεπίσκοπος με 5%.

Και αφού το σήμερα συναντά το χτες, ο καφές πάει παντού και στην περίπτωση στο Φλώρη-Μπέρι όπου ο καφετζής πασκίζει να βγάλει δυο-τρεις μπακίρες καθώς στη γωνιά περιμένει ο άρχοντας του σπιτιού, η γυναίκα του, η δήθεν κυράτσα κατά τα άλλα αναβράκωτη.

Σε αυτό το χωριό η επικοινωνία θα αποκτήσει νέο νόημα, κωμικοτραγικές καταστάσεις, ευφάνταστες ατάκες και ένα καστ από καταξιωμένους ηθοποιούς θα εισβάλουν στις οθόνες μας με σκοπό να μας παρασύρουν σε άλλα λόγια θκειέ παπά.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Κωστάκης Κωνσταντίνου, Κώστας Καζάκας, Δένα Ιωάννου, Άννα Μονογιού, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Χάρης Αριστείδου, Μαρία Καρασούλα, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Μιχάλης Μουστάκας, Πάμπος Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Αλκιβιάδης, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Μαρίνα Δημητρίου, Εύρος Βασιλείου, Άντρεα Δημητρίου, Στέφανος Σωτηρίου, Αλέξανδρος Αχτάρ Αντώνης Κλεάνθους και ο μικρός Γιώργος Χριστοδούλου.

Info:
Σκηνοθεσία: Γιάννης Άντωνας, Κωνσταντίνος Πατσαλίδης, Νικόλας Κουμίδης
Σενάριο: Γιώργος Μουσκοβίας, Νικόλας Κουμίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Ευγενία Κουρουντζιή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Άντρος Σιόκουρος, Μιχάλης Αριστείδου
Παραγωγή: Koumides Productions

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS